Antena Căutare

Ce se va întâmpla cu războiul din Ucraina, dacă Vladimir Putin nu va mai fi în viață. Declarația unui general de brigadă

Zvonurile potrivit cărora starea de sănătate a lui Vladimir Putin nu ar fi una tocmai bună, au alimentat dezbateri atât despre moartea lui sau retragerea de la putere. Ei bine, ce se va întâmpla în acest caz cu războiul din Ucraina, în cazul în care starea de sănătate nu-i va mai permite liderului de la Kremlin să stea în funcție, ne explică experții.

colaj de fotografii cu  vladimir putin Galerie
Zvonurile potrivit cărora starea de sănătate a lui Vladimir Putin nu ar fi una tocmai bună, au alimentat dezbateri atât despre moartea lui sau retragerea de la putere. Ei bine, ce se va întâmpla în acest caz cu războiul din Ucraina, în cazul în care starea de sănătate nu-i va mai permite liderului de la Kremlin să stea în funcție, ne explică experții. | Hepta/Getty

Însă, nu există dovezi care să ateste că Vladimir Putin suferă și are o afecțiune ce l-ar putea doborî. Mai mult, în astfel de cazuri nu este doar Vladimir Putin implicat, ci o armată de oameni care susțin un sistem întreg, perfect ordonat, iar el va fi înlocuit în orice context.

Ce spune experții despre finalitatea războiului din Ucraina, izbucnit de Rusia. Este Vladimir Putin singurul care dictează?

Experți de la Business Insider vor să clarifice un aspect și se tem că războiul din Ucraina nu se va încheia dacă Vladimir Putin nu va mai fi în funcție.

Kevin Ryan, general de brigadă american în retragere și fost atașat militar în Rusia, declară că nici el nu a văzut până acum „nicio dovadă” că Putin ar suferi de vreo boală gravă, care să-l forțeze să lase puterea: „Sigur că toți murim, dar nu cred că acest război este doar creația lui Putin. Moartea lui ar putea să-i afecteze cursul, dar cercul conducător care l-a susținut va fi în continuare acolo”, spune Ryan.

Spotrivit spotmedia.ro, surse din serviciile secrete arată că o astfel de informație este foarte greu de aflat și de verificat, astfel că, în cele din urmă, nu se poate prezice soarta războiului.

Vladimir Putin ar fi tratat cu sânge de căprioară și ar fi însoţit de neurochirurgi la fiecare pas. Moscova ar vrea să șteargă tot

În urma dezvăluirilor venite din partea unui oligarh rus, cum că Vladimir Putin ar avea leucemie, cancerul sângelui, tot mai multe informații au ieșit la suprafață în urma unor investigații atente ale presei din străinătate. Mai mult, liderul de la Kremlin ar fi fost supus unor informații. Iată ce alte informații au ieșit la suprafață și care este reacția Moscovei.

Starea de sănătate a lui Vladimir Putin nu ar fi deloc una bună și s-ar fi înrăutățit în ultimele luni cel mai mult. Aparițiile lui publice au atras atenția la nivel internațional, poziția corpului lui fiind una nefirească și nepotrivită în anumite contexte, iar informațiile că ar fi ajuns de urgență la spital au întărit și mai mult observațiile.

Cu toate acestea, Moscova neagă zvonurile lansate de presa occidentală în legătură cu posibila operaţie la care ar fi fost supus Vladimir Putin, însă canalele de jurnalism de investigație oferă o serie de detalii care contrazic această versiune.

Zvonurile despre sănătatea lui Vladimir Putin sunt descrise în Rusia drept „speranţele” inamicilor săi. Versiunea oficială este că toate zvonurile sununt absolut false. Astfel, după ce a fost lansată versiunea unei operaţii iminente de vindecare a cancerului, pentru care medici, asistente şi o sală de operaţie într-o locaţie secretă ar fi pregătite zile întregi, pentru a fi folosite în foarte scurt timp, potrivit Mediafax.ro.

Canalele Telegram raportează şi diverse detalii, precizând că intervenţia extrem de delicată ar putea fi efectuată peste noapte şi în miezul nopţii, pentru a trezi cât mai puţine suspiciuni.

Clipe de panică pentru un reporter din Ucraina. Momentul în care transmisiunea în direct a fost întreruptă de o rachetă ... Țara din Europa care le oferă oamenilor bani sa se mute acolo. Care este motivul și ce sumă poți primi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x