Antena Căutare

Cea mai puternică furtună de zăpadă din ultimii 70 de ani, la Moscova! Nămeți au depășit un metru, iar traficul a fost dat peste cap!

Cea mai puternică furtună de zăpadă din ultimii 70 de ani, la Moscova! Nămeți au depășit un metru, iar traficul a fost dat peste cap!

Bucureștiul și alte 18 județe din țară au fost acoperite de polei în ultimele patru zile, iar vremea a luat-o razna în mai multe zone din lume. Spre exemplu, Moscova s-a confruntat cu cea mai puternică furtună de zăpadă din ultimii 70 de ani.

Astfel, conform presei internaționale, Moscova a fost acoperită de zăpadă, iar meteorologii, care sunt obișnuiți cu iernile aspre, au fost șocați de intensitatea furtunii.

Zăpada s-a instalat încă de acum două nopți peste Capitală, iar în scurt timp a provocat haos. În oraș, utilajele înlăturau cu greu nămeții ce depășeau jumătate de metru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Traficul rutier s-a desfăşurat cu greutate, în timp ce pietonii abia şi-au făcut loc printre troiene. De asemenea, pe autostrăzile din jurul capitalei Rusiei au avut loc mai multe accidente în lanţ, iar cursele aeriene au suferit şi ele amânări sau întârzieri, relatează Digi24.

În imaginile publicate de localnici lângă Moscova se observă o autostradă plină cu sute demașini staționate, din cauza unui accident în lanț. Autorităţile au scos pe străzi nu mai puţin de 9.000 de utilaje pentru a curăţa zăpada.

34 de oameni au murit şi peste 250 sunt dați dispăruţi, după ce un baraj de reţinere a deşeurilor s-a rupt! Oamenii legi... Infarct în direct! Un prezentator TV s-a prăbușit în fața camerelor. Atenție, imagini tulburătoare! – VIDEO  ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x