Antena Căutare

„Nu vă mai credeți invincibili în fața COVID-19! Surioara mea frumoasă abia își începea viața și era sănătoasă tun!”. Cea mai tânără victimă din Europa avea doar 16 ANI! Foto

Cea mai tânără victimă a noului coornavirus în Europa este o adolescentă în vârstă de 16 ani din Franța, care a murit după ce s-a infectat cu COVID-19, fără să fi avut și alte probleme de sănătate, potrivit surorii ei.

„Nu vă mai credeți invincibili în fața COVID-19! Surioara mea frumoasă abia își începea viața și era sănătoasă tun!”. Cea mai tânără victimă din Europa avea doar 16 ANI! Foto
„Nu vă mai credeți invincibili în fața COVID-19! Surioara mea frumoasă abia își începea viața și era sănătoasă tun!”. Cea mai tânără victimă din Europa avea doar 16 ani! Foto

Adolescenta, numită Julie A, a murit miercuri, într-un spital din Paris, după ce, cu o săptămână înainte de deces, a început să „tușească puțin”.

„Nimeni nu este invincibil în fața acestui virus mutant! Trebuie să încetăm să mai credem că noul coronavirus pune în pericol doar bătrânii!

Julie a început să aibă doar o tuse ușoară, în urmă cu o săptămână. În weekend, starea ei de sănătate s-a înrăutățit, când a apărut și mucus. Am mers la un medic generalist, care a diagnosticat-o cu probleme respiratorii. Nu avea alte boli”, a spus sora ei îndoliată, Manon.

Julie, care locuia în Longjumeau, Essonne, în sudul Franței, alături de familia ei, a fost transferată la Spitalul Necker din Paris.

„Plămânii ei au cedat. Doctorii au făcut tot ce au putut, dar a fost imposibil să o readucă la viață”, a mai spus sora adolescentei, care a ajuns la spital, alături de mama lor, abia după ce Julie a murit.

Ai curaj să privești? Cum distruge noul coronavirus plămânii celor infectați! Cele mai detaliate imagini, în realitate virtuală! VIDEO

„A fost devastator! Am avut timp să o vedem, dar a trebuit să ne gândim repede la ce avem de făcut imediat”, a mai spus ea.

Julie va fi înmormântată luni, în orașul ei natal, în prezența a cel mult 10 persoane.

Manon a sus despre sora ei că era „o persoană luminoasă și iubită de toată lumea, căreia îi plăcea să danseze, să cânte și să îi facă pe cei din jurul ei să râdă”.

Coronavirus - George, Charlotte şi Louis reuniţi într-un videoclip pentru a aplauda personalul medical... Coronavirus în lume. China cheamă SUA la unitate; virusul avansează în Africa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x