Antena Căutare

Cel mai tare schimb! Carburant gratis pentru fetele care vin să alimenteze îmbrăcate în bikini!

Rusia pare a fi țara în care totul este posibil. O dovadă care vine în sprijinul acestei afirmații este benzinăria în care fetele primesc carburant gratis în anumite condiții

Rusia pare a fi țara în care totul este posibil. O dovadă care vine în sprijinul acestei afirmații este benzinăria în care fetele primesc carburant gratis în anumite condiții.

Respectiva stație se află într-unul dintre punctele friguroase ale țării, iar patronul s-a săturat să vadă toate domnișoarele din zonă acoperite cu haine groase și prin urmare a decis să insitituie o regulă incredibilă.

Toate fetele care vin în bikini pentru a alimenta primesc carburantul gratuit. Singura condiție este ca momentul să fie imortalizat într-o fotografie. Inițiativa rusului a fost bine primită, iar tinerele se înghesuie la pompele stației cu pricina.

A îndrăznit să facă un selfie și-a primit pedeapsă! O tânără a fost închisă într-o cușcă de tatăl său și hrănită cu mânc... Când a făcut curat în noua locuință, a observat o ușă secretă. Și-a chemat soțul și viația li s-a schimbat definitiv. Ia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x