Antena Căutare

Cel puţin şase răniţi la periferia Moscovei, într-un incendiu uriaş la o centrală termică cu gaze naturale

Un incendiu uriaş a cuprins joi o centrală termică, la periferia Moscovei, unde flăcări se ridicau la 50 de metri înălţime, potrivit unor imagini transmise în direct de televiziunea rusă, relatează AFP.

Un incendiu uriaş a cuprins joi o centrală termică, la periferia Moscovei, unde flăcări se ridicau la 50 de metri înălţime, potrivit unor imagini transmise în direct de televiziunea rusă, relatează AFP.

Cel puţin şase persoane au fost rănite în incendiu, potrivit filialei regionale a Ministerului Sănătăţii, citată de agenţiile ruse de presă.

”Staţia şi-a redus puterea la zero, însă nu există vreun risc de întrerupere a electricităţii (livrate) consumatorilor. Alte generatoare de rezervă au fost pornite, iar capacitatea de producţie a centralelor aflate în activitate a fost crescută”, a anunţat societatea exploatantă, Mosenergo.

Incendiul a izbucnit către ora locală 11.00 (12.00, ora României), la un gazoduct care alimentează centrala, în incinta acesteia, fără să provoace pagube instalaţiei propriu-zise, potrivit aceleiaşi surse.

Exclusive drone footage of fire at electric power plant in Moscow Region

— Ruptly (@Ruptly)

Aproximativ 50 de vehicule de pompieri au fost trimise să lupte împotriva incendiului, în satul Celobitievo, la mai puţin de doi kilometri de Moscova, a anunţat pe Twitter primarul capitalei, Serghei Sobianin.

Centrala termică numărul 27, care funcţionează cu gaze naturale, furnizează electricitate şi încălzire în patru cartiere din nordul şi nord-estul capitalei ruse.

Construită din 1987 şi până în anii 2000, aceasta este cea mai modernă centrală care alimentează Moscova.

Sursa : news.ro

Teza sinuciderii pilotului Malaysia H370, plauzibilă, relevă o anchetă publicată de presa franceză... Explozibilul găsit în Belgia în weekend aparţinea unui fost militar rus ”cu tendinţe paranoide”, decedat în 2011...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x