Antena Căutare

Cele două medicamente aprobate, în SUA, pentru tratarea pacienților cu coronavirus. Două companii farmaceutice, donații impresionante

Două medicamente vor fi folosite pentru a-i trata pe cei infectați cu coronavirus, în spitalele din SUA.

Cele două medicamente aprobate, în SUA, pentru tratarea pacienților cu coronavirus. Două companii farmaceutice, donații impresionante
Cele două medicamente aprobate, în SUA, pentru tratarea pacienților cu coronavirus | Profimedia

Două companii farmaceutice din Statele Unite ale Americii s-au oferit să doneze clorochină și hidroxiclorochină, cele două medicamente aprobate de Departamentul Sănătăţii şi Serviciilor Umane din SUA pentru tratarea, în spitale, a pacienților infectați cu coronavirus, potrivit CNN.

„Rapoartele anecdotice sugerează că aceste medicamente pot oferi un anumit beneficiu în tratarea pacienţilor cu COVID-19. Profilul de siguranţă al acestor medicamente a fost studiat numai pentru indicaţiile aprobate de Administraţie”, au spus oficialii Departamentului Sănătăţii şi Serviciilor Umane.

Pacienții internați în spital, a căror greutate este între 50 și 110 kilograme, pot primi, în caz de urgență. aceste două medicamente, potrivit autorizației.

Autoritățile americane au ajuns la concluzia că beneficiile clorochinei și hidroxiclorochinei depășesc riscurile.

Cu toate astea, până în prezent, există puţine dovezi ştiinţifice conform cărora clorochina şi hidroxiclorochina ar fi eficiente pentru a trata infecţia cu COVDI-19.

Statele Unite înregistrează cele mai multe cazuri de infecţie cu noul coronavirus la nivel mondial. Peste 139.700 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 şi peste 2400 au murit din cauza acestei boli. Astfel, Statele Unite au depăşit Italia şi China în privinţa numărului de cazuri confirmate.

Candidata opoziţiei poloneze în alegerile prezidenţiale îndeamnă la boicotarea scrutinului, după ce Parlamentul modifică... Moscova, plasată în izolare pe o perioadă nedeterminată din cauza covid-19, Rusia, cu 1.534 de cazuri de infectare şi o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x