Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Celebrul vindecător Joao de Deus, condamnat la 19 ani de închisoare pentru patru violuri. Iclusiv fiica sa îl acuză de abuz sexual

Joao de Deus (Ioan al lui Dumnezeu) este acuzat de sute de femei, inclusiv de fiica sa, de abuz sexual. Acesta a fost condamnat la 19 ani de închisoare.

Joao de Deus condamnat pentru că a violat 4 femei și a abuzat sexual cel puțin 335

„João de Deus”, vindecătorul brazilian, acuzat de 335 abuzuri sexuale, a fost condamnat la 19 ani de închisoare. El a fost închist într-o închisoare din regiunea metropolitană Goiania din 2018, dar abia astăzi a primit sentința. Avocații vindecătorului în vârstă de 77 de ani au spus că vor contesta decizi

Două dintre victime, după cum a raportat Curtea de Justiție Goias, au fost abuzate sexual în timpul unei consultări spirituale comune, în care ambele au fost prezente, în timp ce celelalte două femei au fost violate în timpul procedurilor individuale. Cele patru episoade au avut loc între aprilie și octombrie 2018.

De asemenea, judecătorul a explicat că a calculat pedeapsa pe baza cerințelor prevăzute în codul de procedură penală și că singurul factor atenuant aplicat în sentință a fost faptul că João de Deus are deja peste 70 de ani.

Citește și: Copii făcuți la comanda pedofililor din străinătate! Câți bani primeau românii pentru a-și abuza minorii

Recomandari