Antena Căutare

China a aprobat al doilea vaccin COVID-19, după cel al Rusiei. Ce promisiune au făcut chinezii

Primul vaccin din China candidat împotriva noului coronavirus a fost aprobat de oficiul de patente, după cel anunțat de Rusia. Acesta se află în faza a treia de testare, iar chinezii au promis că ar putea fi „produs în masă într-o perioadă scurtă de timp”.

China a aprobat al doilea vaccin COVID-19, după cel al Rusiei. Ce promisiune au făcut chinezii
China a aprobat al doilea vaccin COVID-19, după cel al Rusiei. Ce promisiune au făcut chinezii | profimediaimages.ro

Acest vaccin este dezvoltat de o companie farmaceutică chineză, CanSino Biologics, și de Institutul de Știință Militar din China.

Potrivit patentului SIPO, vaccinul a arătat „un răspuns bun asupra şoarecilor şi rozătoarelor şi poate determina corpul să producă un puternic răspuns imunitar umoral şi celular în scurt timp”.

Patentul asigură că acest vaccin poate fi „produs în masă într-o perioadă scurtă de timp” şi că este „rapid şi uşor de preparat”.

Se poate transmite coronavirusul prin alimente? OMS a dat verdictul, după ce China a anunțat că a decoperit virusul în mâncare de import​

Siguranța şi eficienţa sa trebuie confirmate în faza a III-a, ce se desfăşoară în străinătate, potrivit Agerpres.

Cercetarea publicată în iulie de revista The Lancet relevă că s-au efectuat teste asupra a peste 500 de persoane, în continuarea primelor teste realizate la sfârşitul lunii mai, ce au fost de asemenea pozitive. Este însă nevoie de alte teste pe oameni în cea de-a III-a fază, pentru a confirma dacă vaccinul candidat protejează eficient împotriva coronavirusului SARS-CoV-2.

Dezvăluire scandaloasă despre COVID-19! Medicii și cercetătorii fac teste pe „etnici și cei din minorități”: „Este singu... Un hoț a prădat o ambulanță în care se afla un pacient! Deznodământul l-a luat prin surprindere! Momentul a fost filmat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x