Antena Căutare

Încă un exemplu suprem de mobilizare! China va reconstrui o fabrica de măști medicinale în șase zile. Uzina ar urma să fabrice 250.000 de măşti medicinale pe zi

China, exemplu suprem de mobilizare! După ce chinezii au construit un spital în 10 zile pentru bolnavii de coronavirus, acum vor trasforma, în doar şase zile, o clădrie în fabrica de măști medicinale.

Încă un exemplu suprem de mobilizare! China va reconstrui o fabrica de măști medicinale în șase zile. Uzina ar urma să fabrice 250.000 de măşti medicinale pe zi Galerie
China va reconstrui o fabrica de măști medicinale în șase zile.

O clădire industrială din Beijing va fi reconvertită în doar şase zile într-o nouă uzină care va produce măşti medicinale, pentru a face faţă cererii explozive pentru acest produs pe fondul epidemiei de coronavirus, a anunţat luni agenţia oficială de presă Xinhua, preluată de Reuters și citată de Agerpres.


Uzina de măști medicinale, care va fi construită de China Construction First Group, ar urma să poată produce 250.000 de măşti medicinale pe zi. Xinhua precizează că lucrările de construcţie au început luni şi muncitorii lucrează în schimburi pentru a putea finaliza proiectul până sâmbătă.

Încă un exemplu suprem de mobilizare! China va reconstrui o fabrica de măști medicinale în șase zile. Uzina ar urma să fabrice 250.000 de măşti medicinale pe zi


Ritmul rapid în care va fi construită noua uzină readuce în minte măsurile adoptate în oraşul Wuhan, unde este epicentrul epidemiei de COVID-19, unde mai multe clădiri au fost reconvertite în facilităţi pentru tratarea pacienţilor infectaţi iar două spitale de campanie au fost construite de la zero în doar câteva zile.

Coronavirusul a provocat până acum decesul a 1.770 de persoane.

Măştile medicinale au devenit foarte căutate de angajaţii din sectorul medical dar şi de publicul larg. Guvernul de la Beijing i-a încurajat pe producătorii de echipamente medicale să majoreze producţia pentru a face faţă cererii.


Cu toate acestea, până acum producătorii chinezi de echipamente medicale nu au putut face faţă cererii. Luna trecută, firma CMmask, un producător chinez de măşti medicale care asigură 30% din piaţa internă, a anunţat că zilnic primeşte comenzi pentru cinci milioane de măşti, de peste 10 ori mai mult decât nivelul normal.

Două avioane cu cetăţeni americani de pe Diamond Princess au ajuns în Texas şi California; Teste pozitive pentru 14 pasa... ONU: Peste 900.000 de sirieni, majoritatea femei, şi-au părăsit locuinţele și trăiesc în condiții dureroase: „Bebeluşi ş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x