Antena Căutare

Un elicopter care acționa pentru salvarea unei tinere însărcinate s-a prăbușit! Cinci oameni au murit pe loc!

Cinci persoane și-au pierdut viețile după ce un elicopter de salvare s-a prăbușit într-o zonă muntoasă, în vestul Iranului. 

Un elicopter care acționa pentru salvarea unei tinere însărcinate s-a prăbușit! Cinci oameni au murit pe loc! Galerie
| fighterjetsworld.com

Cinci persoane și-au pierdut viețile după ce un elicopter de salvare s-a prăbușit într-o zonă muntoasă, în vestul Iranului.

Tragedia s-a petrecut după ce elicopterul a fost trimis pentru a ajuta o tânără însărcinată în vârstă de 26 de ani. Înainte de a ajunge la ea, însă, aparatul de zbor s-a prăbușit.

”Elicopterul a fost trimis pentru a oferi ajutor unei femei însărcinate de 26 de ani. Din păcate, aparatul de zbor a avut un accident, înainte de a ajunge la locul unde se afla tânăra, iar trei membri ai echipajului şi doi membri ai echipei de salvare au murit”, a declarat Hossein Koulivand, şeful serviciului naţional de urgenţă iranian.

Accidentul ar fi avut loc după ce elicopterul s-a lovit de o antenă de telecomunicații, în provincia Chaharmahal-Bakhtiari din sud-vestul Iranului, a precizat sursa citată.

În ultimii ani, din păcate, în Iran s-au produs numeroase accidente aviatice, acestea fiind provocate de faptul că aparatele de zbor sunt prea uzate. Experții de la Teheran susțin că sancțiunile internaționale au împiedicat țara să achiziționeze aeronave noi sau piese de schimb din țările occidentale.

A fost găsită moartă, cu bebelușul în brațe! „Și-a protejat fetița cu ultimele ei puteri” - Foto... Caz umanitar emoționant! 4.800 de oameni au stat la coadă în ploaie pentru a-l ajuta pe Oscar, băiețelul diagnosticat cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x