Antena Căutare

Cine ar fi bănuit? Alimentul pe care regina Angliei NU-L MĂNÂNCĂ niciodată! Românii ADORĂ aceste alimente!

Se spune că marii monarhi ai planetei au pretenții culinare sofisticate, însă Regina Angliei nu pare să se numere printre capetele încoronate sofisticate, deși sunt câteva alimente pe care nu le consumă în niciun fel

Se spune că marii monarhi ai planetei au pretenții culinare sofisticate, însă Regina Angliei nu pare să se numere printre capetele încoronate sofisticate, deși sunt câteva alimente pe care nu le consumă în niciun fel.

Bucătarii Casei Regale au dezvăluit că preparatele pe care i le servesc celei mai importante regine a planetei sunt simple și obișnuite, însă prima doamnă a Marii Britanii nu suportă sub nicio formă pastele, cartofii și usturoiul.

Gata, A ÎNCEPUT! Sute de mii de români afectați! Ce se întâmplă ACUM cu românii din Marea Britanie!... Caz INCREDIBIL! A supravieţuit 58 de zile pe mare, fără apă sau mâncare şi ajunsese să cântărească 20 de kilograme. Pove...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Parteneri
Tartă cu zmeură și cremă de mascarpone. Prăjitură gustoasă, aromată și colorată
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x