Antena Căutare

Consulul Romaniei la Milano, preocupat de sufletul manechinelor si ingrijorat de disfunctiile erectile cauzate de steroizi

Sederea la Milano a consulului general al Romaniei, George Gabriel Bologan nu pare sa-i fi priit prea mult diplomatului, acesta exprimandu-si pe blogul personal dezamagirile legate de societatea de consum in care traieste, de lipsa valorilor in cazul anumitor tineri, ba chiar si de consumul de steroizi, prevestindu-le amatorilor un viitor marcat de scaderea libidoului si aparitia disfunctiilor erectile.

”Cluburi pline ”ochi” vinerea seara, agitatie maxima si adolescenti care se intrec in vestimentatia care insumeaza o groaza de bani. Baieti metrosexuali ”adusi la zi”, domnisoare cu fite, care isi etaleaza ultimele achizitii ale modei, o lume de altfel colorata si chiar simpatica. O buna parte sunt persoane fine, altele ascund in spatele look-ului atragator caractere infectate de consumismul si hedonimsul de fiecare zi si un comportament badaranesc. (...) Realizez ca multi dintre cei la care ma refer nu au nici cultura banului, mai exact valoarea acestuia si a modului de a-l castiga prin 8 ore de munca. Steroizii nu doar le afecteaza in timp sanatatea fizica prin scaderea libidoului si aparitia disfunctiilor sexuale, am impresia ca le si umfla artificial creierul”, scrie consulul pe blogul personal, intr-o postare intitulata ”Societatea de fite”.

Mitocania si steroizii reprezinta o tema recurenta. ”De fapt este vorba despre lipsa de continut cu care ma lupt de la inceputurile acestui blog. Este vorba despre un gol fundamental, despre o boala care este veche si prezenta in gandirea lui Nietzsche ”dorinta de putere”, manifestata in cazul nostru prin atitudini si limbaje de mitocani, prin look-uri artificiale si steroizi care dezumanizeaza”, scrie consulul.

In alta postare, Gabriel Bologan este tulburat de imaginea unui fotomodel dintr-o reclama italiana, gandul purtandu-l la maramuresencele al caror suflet este mai curat.

”Venind spre casa am intrat intr-un magazin “Tim” (de telefonie) si asteptand la rand ochii mi s-au fixat pe un panou publicitar al carui continut atragea, cu siguranta, atentia oricarui barbat: o femeie perfecta facea reclama ofertei companiei “Tim”. Fara indoiala orice barbat si-ar fi dorit o astfel de femeie: corpul atletic, zambetul atragator, dintii albi aliniati perfecti etc. etc., doar ca la un moment dat mi-am pus o intrebare spontana: sufletul”? (...)

CITESTE mai multe in Jurnalul National!

Zeci de ani de inchisoare, pentru 8 romani judecati pentru furt in Marea Britanie... Miting de amploare la Varsovia: Zeci de mii de oameni, impotriva politicii Guvernului Tusk...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x