Controversatul primar filipinez Antonio Halili a fost UCIS de un lunetist!

 

Primarul orașului Tanauan din Filipine Antonio Halili a fost ucis de un lunetist în cadrul unei ceremonii de ridicare a steagului ce a avut loc luni dimineață.

Antonio Halili a câștigat notorietate datorită faptului că îi obliga pe cei arestați pentru posesie și trafic de droguri„mărșăluiască” prin oraș.

Conform Inspectorului Poliției Renato Mercado, primarul a fost ucis de un singur glonț în piept, autorul fiind necunoscut. În acel moment, Antonio Halili se afla alături de alți angajați guvernamentali la o ceremonie de ridicare a steagului. Focul de armă a fost tras în timp ce se intona imnul național.

Conform Agenției de Presă din Filipine, forțele de securitate ale primarului au deschis focul imediat, lucru ce a creat panică printre cei prezenți. Gerry Laresma, unul dintre cei prezenți la ceremonie a declarat că nu se știe de unde a fost tras glonțul care l-a ucis pe primar, însă acesta primise mai multe amenințări cu moartea din cauza politicilor sale împotriva criminalității.

Antonio Halili a fost declarat mort la o oră după incident, la Spitalul Memorial Reyes, conform doctorului Alexander Carandang.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe