Antena Căutare

Copii nascuti de romance, vanduti in Grecia

Comertul cu ovule si copii infloreste in Grecia, unde sunt aduse pentru a naste femei din Romania si Bulgaria. Potrivit Deutsche Welle, in cele mai multe cazuri de acest gen sunt implicate si persoane din administratia locala elena.


Comertul pe piata neagra cu copii este infloritor in Grecia, deoarece aici legile privind adoptiile nu sunt foarte bine puse la punct, mai scriu jurnalistii germani.

Traficantii nu se ocupa numai cu vanzarea copiilor, ci si cu comertul de ovule. Femeile din Romania si Bulgaria sunt supuse unor tratamente cu hormoni pentru a produce cat mai multe ovule care sunt mai apoi vandute.

Directorul Institutului pentru Politici de Migratie din Atena, Alexandros Zavos sustine ca, in astfel de afaceri, sunt implicate si persoane din administratia locala elena. Acestea ii informeaza pe traficanti unde sunt filtre de politie si, de multe ori, abuzeaza femeile venite din Romania si Bulgaria.

sursa:Antena3

foto:Hepta

Ciocniri violente intre protestatari si armata in tarile arabe. In Libia, fiul lui Gaddafi nu exclude un razboi civil... Vicepresedintele grupului socialist din PE: Basescu ar trebui sa fie "mai intelept"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x