Live acum
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Răpită și ținută încuiată într-un dulap, o copilă de 11 ani este forțată să nască bebelușul conceput prin forță

Răpită, ținută închisă într-un dulap și abuzată sexual. Salvarea din ghearele monstrului cu chip de om nu a fost sfârșitul coșmarului copilei de doar 11 ani. Din cauza unei legi, copila este obligată să dea naștere copilului conceput în timpul violului.

Răpită, ținută închisă într-un dulap și abuzată sexual. Salvarea din ghearele monstrului cu chip de om nu a fost sfârșitul coșmarului copilei de doar 11 ani. Din cauza unei legi, fetița este obligată să dea naștere copilului conceput în timpul violului.

O copilă în vârstă de 11 ani a fost răpită de pe stradă, în plină zi și sechestrată în casa lui Juan Leon-Gomez, 26 de ani, în Massillon, Ohio. Bărbatul a fost „turnat” de prietenul său, cu care locuia. Poliția a luat cu asalt casa celor doi, găsind-o pe cea mică închisă în dulapul din dormitorul violatorului.

La spital, medicii au descoperit că fetița era însărcinată, dar, conform legislației locale, nu puteau face nimic pentru a întrerupe sarcina.

În statul Ohio, femeile nu pot face avort dacă sunt însărcinate în minim șase săptămâni. Legea, creată pentru a-i proteja pe cei „fără apărare” nu prevede nicio excepție, nici măcar în cazul victimelor violurilor.

Situația a generat un val de indignare în rândul comunității. „Rolul statului este de a proteja oamenii, de la începutul vieții, până la sfârșitul ei”, spunea guvernatorul Mike DeWine, însă mulți susțin că acest caz a demonstrat clar faptul că legea trebuie modificată.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro