Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Copilă de doi ani, luată de un bărbat străin, din parc! Răpirea a fost filmată: „Iubesc copiii! Ei sunt totul pentru mine” - VIDEO

Imagini incredibile au fost surprinse într-un parc, în plină zi! Un martor a filmat momentul în care un bărbat a plecat în plină zi în cârcă cu o copilă de doi ani. Bănuind că cea mică a fost răpită, tânărul s-a apropiat de el şi început să-l ia la rost.

Copilă de doi ani, luată de un bărbat străin, din parc! Răpirea a fost filmată: „Iubesc copiii! Ei sunt totul pentru mine” - VIDEO

Imagini șocante, surprinse într-un parc din Berlin. Un bărbat a fost filmat în momentul în care a luat în brațe un copil, dintr-un loc de joacă, și a plecat.

Întrebat de ce face asta, bărbatul a dat o explicație incredibilă:

„Iubesc copiii. Cred că sunt pur și simplu cel mai important lucru, ei sunt viitorul nostru.”

La presiunile martorului care filma, răpitorul, un bărbat de 44 de ani, a recunoscut că a luat-o pe copilă când mama ei nu era atentă. În cele din urmă, s-a văzut nevoit să o ducă înapoi.

Individul a fost ulterior arestat însă, mai târziu, a fost eliberat. Acesta ar fi fost în stare de ebrietate la momentul răpirii și că ar avea probleme psihice.

Cazul vine în contextul în care autoritățile germane au destructurat o rețea de 30.000 de pedofili care distribuiau materiale pornografice infantile sau chiar sfaturi despre cum ar putea acționa pedofilii.

Recomandari