Antena Căutare

Copilul care este alergic la iarnă. Cum reacționează când îi este frig. Medicii sunt șocați! FOTO

Copilul care este alergic la iarnă. Cum reacționează când îi este frig. Medicii sunt șocați de starea băiatului.

Copilul care este alergic la iarnă. Cum reacționează când îi este frig. Medicii sunt șocați! FOTO Galerie
| copil

Copilul care este alergic la iarnă. Cum reacționează când îi este frig. Medicii sunt șocați de starea băiatului.

Un băiat de șapte ani are o boală rară din cauza căreia este spitalizat în fiecare iarnă, deoarece frigul declanșează o reacție alergică.

Tommy Leitch a fost internat anul trecut în fiecare lună de iarnă, deoarce voma, se chinuia să respire, iar o erupție îl acoperea din cap până în picioare de bube.

Școlarul suferă cu urticarie severă și angioedem, afecțiuni care provoacă urticarie și umflături sub piele. Mama sa, Abigail McDonald, 26 de ani, a spus că nu poate nici măcar să-l înfășoare în mai multe straturi pentru a-l menține cald - pentru că alergia lui este declanșată și de căldură.

Viața băiatului ei este între într-o continuă amenințare, fiind necesară medicația de urgență. În unele cazuri, urticaria poate duce la șoc anafilactic și angioedemul provoacă umflarea limbii, restricționând căile respiratorii.

„Este o boală roaznică și întotdeauna mă panichez în privința faptului că îi poate pune viața în pericol fiului meu, dacă nu primește ajutor la timp!”, a declarat mama lui.

sursa: dailymail

Balerina cubaneză Alicia Alonso a murit la vârsta de 98 de ani... Kudlow: Reprezentanţii Rezervei Federale fac parte din ”statul paralel”; banca centrală trebuie să reducă în continuare ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x