Căutare Live

Coronavirus, bilanț înfiorător! Mai mult de 100.000 de persoane infectate în lume

China a înregistrat sâmbătă 28 de noi decese din cauza epidemiei de coronavirus, bilanţul total fiind de 3.070 de morţi în ţară, a indicat Comisia naţională de sănătate, citată de AFP.

Numărul de noi contaminări s-a ridicat la 99, a adăugat insituţia, cu o creştere a numărului de noi cazuri pentru a treia zi consecutiv în afara provinciei Hubei, epicentrul epidemiei.

Douăzeci şi cinci de cazuri au fost înregistrate în afara acestei provincii din centrul ţării, care rămâne în carantină în speranţa controlului propagării virusului.

Noile contaminări în provincia Hubei sunt în scădere de mai multe săptămâni. Cu 74 de noi cazuri, este vorba despre cel mai mic număr înregistrat după măsurile luate la sfârşitul lunii ianuarie în provincie, potrivit aceleiaşi surse.

Covid-19 se propagă în tot mai multe țări

Autorităţile chineze au înregistrat totuşi 24 de cazuri de coronavirus la persoane venite din alte ţări, crescând temerile unei noi răspândiri a virusului în China, mai ales că acesta se propagă în afara ţării.

Pragul de 100.000 de persoane infectate cu coronavirus a fost depășit

Numărul persoanelor contaminate de coronavirus în lumea întreagă a depăşit vineri pragul de 100.000, după ce mai multe ţări au anunţat primele lor cazuri.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a estimat că propagarea virusului este "foarte îngrijorătoare". În total, 92 de ţări sunt de acum îngrijorate cu privire la Covid-19 care a făcut aproape 3.500 de morţi şi a contaminat mai mult de 100.000 de persoane.

Sursa : news.ro

Coronavirus - Târgul Art Paris 2020, amânat pentru luna mai... Alertă! Încă o navă de croazieră, plină cu bolnavi de coronavirus. 21 de cazuri pozitive cu Covid-19 pe vasul Grand Prin...
Parteneri
Cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate. Ce recomandă nutriționiștii pentru o siluetă suplă
Catine.ro
Ultimele știri
x