Antena Căutare

Coronavirus: Cirque du Soleil a anulat toate reprezentaţiile în China

Cirque du Soleil a anunţat anularea "până la noi ordine" a tuturor reprezentaţiilor la Hangzhou, în China, din cauza epidemiei de coronavirus care a început să se extindă în lume şi care mobilizează autorităţile sanitare internaţionale, scrie AFP.

"Autorităţile chineze au cerut închiderea temporar a tututror activităţilor interne la care participă 100 de persoane sau peste, cu scopul de a opri epidemia de coronavirus", a explicat compania din Quebec într-un comunicat.

"Pentru a asigura securitatea spectatorilor şi a angajaţilor săi, Cirque du Soleil anulează astfel, până la noi ordine, toate reprezentaţiile spectacolului "Un monde fantastique" de la Hangzhou", adaugă compania.

Situat în provincia Zhejiang, oraşul Hangzhou se află la 700 km est de Wuhan, unde acest virus şi-a făcut apariţia în decembrie.

China a prezentat ultimul bilanţ al epidemiei: 25 de morţi şi 830 de cazuri confirmate.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a recunoscut joi "urgenţa în China" dar a precizat că este "prea devreme" pentru a declara stare de urgenţă internaţională".


Sursa : news.ro

Un libian, Mustafa al-Imam, condamnat la 19 ani de închisoare în SUA cu privire la atentatul de la Benghazi din 2012... Un fost ofiţer din armată, Ri Son Gwon, la conducerea diplomaţiei nord-coreene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x