Căutare Live

Coronavirus - George, Charlotte şi Louis reuniţi într-un videoclip pentru a aplauda personalul medical

În timp ce bunicul lor prinţul Charles a anunţat că a contractat coronavirusul, George, Charlotte şi Louis, copiii ducilor de Cambridge Kate şi William, au adus un emoţionant omagiu personalului medical.

Vizionat de mai mult de 1,2 milioane de ori în mai puţin de zece ore, videoclipul îi arată pe copiii ducelui şi ducesei de Cambridge în grădina lor aplaudând şi râzând.

"Mulţumim medicilor, infirmierelor, îngrijitorilor, medicilor generalişti, farmaciştilor, voluntarilor şi angajaţilor dn sistemul de sănătate publică care lucrează fără pauză pentru a ajuta victimele Covid-19", este explicaţia.

Prinţul Charles a fost diagnosticat cu Covid-19, dar soţia sa Camilla nu are boala, a indicat miercuri presa britanică. Prinţul de Walles, în vârstă de 71 de ani, este izolat la Castelul Balmoral din Scoţia. Regina Elizabeth a II-a, 93 de ani, s-a retras la Castelul Windsor din 17 martie, împreună cu prinţul Philip, 98 de ani.

Premierul britanic Boris Johnson a decretat luni, 23 martie, carantină pentru populaţia Regatului Unit pentru cel puţin trei săptămâni cu scopul de a încetini răspândirea pandemiei de coronavirus care a cauzat mai mult de 300 de decese în ţară.

Sursa : news.ro

Germania depăşeşte pragul de 40.000 de contaminări şi înregistrează 253 de morţi de la începutul epidemiei... „Nu vă mai credeți invincibili în fața COVID-19! Surioara mea frumoasă abia își începea viața și era sănătoasă tun!”. Ce...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri