Antena Căutare

Ministrul Culturii al Franței a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus. Bărbatul, izolat la domiciliu

Ministrul francez al Culturii Franck Riester a fost contaminat cu noul coronavirus, a informat, luni, cabinetul său pentru AFP, subliniind că are "o formă uşoară" şi că se află la domiciliul din Paris.

"Ministrul a fost testat iar rezultatul este pozitiv" după ce a manifestat "simptomele", a precizat cabinetul, precizând că Franck Riester a petrecut mai mult zile săptămâna trecută la Adunarea naţională unde au fost confirmate mai multe cazuri.

Potrivit unui comunicat al Adunării Naţionale, şapte cazuri au fost depistate pozitiv cu Covid-19, printre care 5 deputaţi şi doi membri ai personalului. De altfel, trei persoane sunt în acest moment preluate de serviciile de sănătate în vederea testării. Nouă persoane testate au fost diagnosticate negativ.

Ce se întâmplă cu persoanele care se întorc din Italia și încearcă să ascundă acest lucru. Sancțiunile sunt drastice

În Franţa au fost confirmate 1.412 de cazuri, 25 decese şi 66 de cazuri grave, conform Le Figaro.

Sursa : news.ro

Iranul a eliberat 70.000 de deținuți din cauza epidemiei de coronavirus. „Eliberarea de deţinuţi va continua”... Avertismentul îngrijorător lansat de un expert de la Harvard: ”Milioane de persoane ar putea muri din cauza coronavirusu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x