Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

COVID-19 schimbă regulile în dormitor! Semnal de alarmă de la cercetători! Ce ar trebui să faci pentru sănătatea ta, înainte de o partidă de amor

Pandemia de coronavirus (COVID-19) schimbă regulile în dormitor. Cercetători de la Universitatea Harvard au tras un semnal de alarmă, precizând ce trebuie să facă partenerii care nu locuiesc împreună, înainte de o partidă de amor.

COVID-19 schimbă regulile în dormitor! Semnal de alarmă de la cercetători! Ce ar trebui să faci pentru sănătatea ta, înainte de o partidă de amor

profimediaimages.ro

Mai exact, cercetătorii de la Harvard le sugerează amorezilor care nu locuiesc împreună să poarte măști de protecție în dormitor.

Cercetătorii au publicat chiar un ghid, cu scopul de a ajuta oamenii să se ferească de infectarea cu COVID-19, din cauza relațiilor intime.

Astfel, ei recomandă, între altele, „reducerea numărului de parteneri sexuali, evitarea partenerilor care prezintă simptome de COVID-19, evitarea săruturilor”.

„Eu, soțul meu și soția noastră”. Un cuplu s-a căsătorit cu o femeie, în Statele Unite ale Americii. Au dat tot din casă! „Partidele de amor sunt uimitoare” - FOTO

Alte sugestii sunt dușul înainte și după partida de amor și curățarea „locului faptei” cu săpun sau șervețele umede cu alcool.

În Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, lucrurile au fost duse la un cu totul alt nivel. Mai multe detalii, în articolul: Interzis la amor, prin lege! Cine nu va mai avea voie să întrețină relații intime, din cauza pandemiei de coronavirus! Nu, NU este o glumă!

Recomandari