Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Crima cu sange rece in Alpii Francezi. Doua fetite au urmarit cum le este executata familia

Autoritatile franceze si britanice au pornit pe urmele autorilor atacului armat comis in Alpii Francezi. Doua fetite au urmarit cum sunt executati cu sange rece mama, tatal si bunica. Un biciclist, care a surprins intreaga tragedie, a incercat sa ii acorde primul-ajutor uneia dintre fetite, insa a ajuns sa isi piarda si el viata.

UPDATE 15:45: Britanicii ucisi, ieri, in timp ce erau in vacanta in Alpii Francezi au fost executati de un asasin profesionist. Este concluzia anchetatorilor dupa ce au descoperit ca victimele au fost impuscate de la mica distanta. Doua fetite au asistat la masacrul in care mama, tatal si bunica au fost executati cu sange rece. Un biciclist francez care trecea chiar in acele momente prin zona a fost si el ucis.

Scena peste care au dat politistii din Annecy parea desprinsa din filmele de groaza. O masina ciuruita de gloante, cadavre pe scaunele pasagerilor, cadavre pe drumul forestier.

In masina zaceau morti un barbat oi doua femei. Pe drum, o copila de 8 ani, impuscata de 3 ori. Care inca respira. Ceva mai incolo se afla cadavrul unui biciclist. Cel mai probabil, avusese ghinionul sa treaca prin zona exact in timpul atacului. In masina, insa, se afla inca un supravietuitor. O fata de 4 ani, acoperita de trupurile mamei si ale bunicii.

Nimeni nu o observase pentru ca de la ora 4 dupa-amiaza nu se miscase. Era terorizata, complet ascunsa si nemiscata printre cadavre. Politistii francezi si cei din Marea Britanie lucreaza impreuna acum ca sa-i prinda pe vinovati. Sau pe vinovat.

Fiica cea mare a victimelor se afla in continuare la spital, in coma indusa.

Anchetatorii nu au, deocamdata, explicatii pentru cumplitul atac. Stiu doar ca victimele sunt membrii unei familii britanice de origine irakiana.

Recomandari