Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Un român stabilit în Italia și-a ucis mama cu bestialitate. Ce gest a făcut băiatul imediat după tragedie

Crimă teribilă în Italia! Un tânăr român în vârstă de 29 de ani și-a omorât mama fără milă, în urma unei discuții. Ce a făcut băiatul când și-a dat seama de crima comisă

Crimă teribilă în Italia! Un tânăr român în vârstă de 29 de ani și-a omorât mama fără milă, în urma unei discuții în contradictoriu. Ce a făcut băiatul când și-a dat seama de crima comisă

Miercuri după-amiază, un român în vârstă de 29 de ani și-a ucis cu bestialitate mama lovind-o cu un obiect asculțit. Tragedia s-a petrecut în Carpiento Romano, în apropierea orașului Frosinone.
Când a realizat ce i-a făcut mamei sale, băiatul a chemat imediat carabinierii și s-a predat. La sosirea acestora mama sa era în viață, vâzându-și pentru ultima dată copilul care a omorât-o cu mâinile lui.

Potrivit primelor informații, nu există alte plângeri împotriva tânărului și nici alte conflicte știute de vecinii din zonă. Bărbatul era în atenția Centrului de Sănătate Mintală. După crima comisă, a fost arestat și dus la procuratura din Velletri pentru interogatoriu.

Femeia româncă era în prezent căsătorită cu un bărbat din Carpineto Romano și pe fiul care a ucis-o îl avea dintr-o căsătorie anterioară, potrivit rotilianul.com.

Recomandari