Antena Căutare

IMAGINI SOCANTE! Cruzimea fata de animale, traditie de 500 de ani in China: Luptele intre cai fac deliciul spectatorilor

Sute de chinezi din zonele rurale se strang periodic sa urmareasca traditionalele batai intre cai. Luptele, considerate o barbarie de catre organizatiile care sustin drepturile animalelor, sunt o traditie veche de 500 de ani in unele parti ale Asiei.

IMAGINI SOCANTE! Cruzimea fata de animale, traditie de 500 de ani in China: Luptele intre cai fac deliciul spectatorilor
| CCTV7

O lupta intre cai a fost organizata recent in provincia Guangxi, pentru a sarbatori recolta de toamna. Sute de localnici s-au adunat sa urmareasca bataia dintre doi armasari.

Conform traditiei, acestia sunt tinuti alaturi de o iapa in calduri, pe care organizatorii luptei o indeparteaza in momentul in care masculii sunt gata de confruntare. Daca armasarii nu sunt suficient de intaratati, se folosesc alte metode de a-i asmuti unul impotriva altuia precum tragerea unor focuri de arma in aer.

Organizatiile pentru protectia drepturilor animalelor considera ca traditia chineza nu reprezinta o justificare pentru cruzimea fata de aceste animale.

Luptele intre cai au fost declarate ilegale in aproape toate statele lumii, exceptie facand cateva tari asiatice precum Filipine, Indonezia, Coreea de Sud si China.

Premiul Nobel pentru chimie a fost acordat americanilor Robert Lefkowitz si Brian Kobilka... Lacul rusesc Karaciai este cel mai poluat loc din lume. O ora de expunere in zona te poate ucide...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x