Antena Căutare

Cum a reușit un muncitor să infecteze peste 500 de oameni cu noul coronavirus?! Asta este adevărata putere a COVID-19: „Da, avem confirmarea oficială”

Un singur om a reușit să-și infecteze 533 de colegi de muncă: „Această fabrică a devenit cel mai mare focar de coronavirus din întreaga țară.”

Cum a reușit un muncitor să infecteze peste 500 de oameni cu noul coronavirus?! Asta este adevărata putere a COVID-19: „Da, avem confirmarea oficială”
Cum a reușit un muncitor să infecteze peste 500 de oameni cu noul coronavirus

Stare de alertă în prașul Tema, din Ghana. Un muncitor, angajat la o fabrică în care se prelucrează produsele din pește, a infectat 533 de colegi de muncă cu noul coronavirus.

Autoritățile au declarat focarul vineri, fără a oferi prea multe detalii. În acest moment, potrivit reprezentanților comunității medicale.

Duminică seară, președintele țării a confirmat anunțul, în cadrul unei transmisiuni televizate.

Citește și:

Și-a pus capăt zilelor, chiar în salonul de spital în care era internat! Medicii, apel disperat la 112, la primele ore ale dimineții

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit președintelui Akufo-Addo, cei 533 de muncitori reprezintă aproximativ 11.3% din totalul infecţiilor din Ghana.

Citește și:

Declarată „vindecată” de COVID-19, moartă după câteva zile! Ce au descoperit medicii în plămânii femeii de 58 de ani

Până în acest moment, în Ghana au fost raportate 4700 de cazuri de COVID-19, fiind statul cu cel mai mare numar de infecţii din Africa de Vest.

Oficialul a mai spus că 22 de persoane au murit în urma infecției cu noul coronavirus, în timp ce 494 s-au recuperat.

Citește și:

Mai avem curajul să ne plângem? Fetița asta își face temele sub taraba la care mama ei vinde pește: „I-am încropit un birou” - FOTO

Cu 160.501 de teste de la izbucnire pandemiei, Akufo-Addo a declarat că Ghana a efectuat mai multe teste, la milionul de locuitori, decât oricare altă ţară din Africa.

Alte 11 arestări, în total 45, în urma ”invaziei” dejucate a Venezuelei; trei ”mercenari terorişti” prinşi într-o comuni... Şefa guvernului din Hong Kong Carrie Lam se angajează să revizuiască sistemul educaţiei şi apreciază că învăţământul şi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x