Antena Căutare

Cum arată masca de protecție pe care a purtat-o Regina Elisabeta. A apărut cu ea pentru prima dată în public

Pentru prima dată de la debutul pandemiei de coronavirus, Regina Elisabeta a Marii Brtitanii a purtat în public o mască de protecție, menită să limiteze răspândirea bolii. Regina și-a asortat masca de protecție cu întreaga ținută.

Regina Elisabeta a Marii Britanii, purtând o pălărie și o haină negre și o broșă cu flori Galerie
Cum arată masca de protecție pe care a purtat-o Regina Elisabeta

La cel mai recent eveniment la care a participat, Regina Elisabeta a purtat o mască de protecție neagră asortată la ținuta de asemenea, neagră.

Regina a participat la evenimentul desfășurat la Westminster Abbey cu ocazia Zilei Comemorării, un moment în care statele membre ale Commonwealth-ului își amintesc de membrii forțelor lor armate, care au murit pe front în timpul Primului Război Mondial.

Regina Angliei, în vârstă de 94 de ani, a fost prezentă, îmbrăcată sobru, la celebra catedrală a Londrei pentru a marca 100 de ani de la la înmormântarea „Războinicului necunoscut”, care a devenit un simbol al îndurerării și al aprecierii față de cei care și-au pierdut viața în timpul Primului Război Mondial.

Războinicul Necunoscut este ultimul militar britanc neidentificat, care a murit pe câmpurile de luptă în timpul Primului Război Mondial și al cărui cadavru a fost adus din nordul Franței și îngropat la Westminster Abbey, pe 11 noiembrie, 2020.

Regina Elisabeta a purtat pentru prima oară o mască de protecție, de la începutul pandemiei

Regina Elisabeta a fost fotografiată aducând un omagiu celor căzuți pre front.

Este pentru prima data când regina este văzută purtând o mască d eprotecție. În urmă cu câteva săptămâni, Regina s-a întros la responsabilitățile sale regale, după ce a făcut o pauză începând cu luna martie, pe fondul pandemiei de coronavirus.

La evenimentul la care a participat atunci, împreună cu nepotul său prințul William, Regina Marii Britanii nu a purtat mască de protecție.

Ce vrea să facă Jill Biden, soția președintelui ales, după numirea în funcție a lui Joe Biden...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x