Antena Căutare

Cum arăta Volodimir Zelenski în copilărie. Imagini rare cu președintele Ucrainei

Volodimir Zelenski a impresionat o mulțime de oameni din întreaga lume prin prisma curajului și a patriotismulului de care a dat dovadă în războiul cu Rusia.

Volodimir Zelenski, susținând un discurs Galerie
VOlodimir Zelenski are 44 de ani | Profimedia

Volodimir Zelenski are 44 de ani, iar în 2019 a câștigat alegerile prezidențiale din Ucraina. În timpul mandatului său armatele ruse au invadat Ucraina, iar răspunsul său i-a îndemnat pe oameni să-l considere un lider extrem de curajos.

După ce Rusia a invadat Ucraina în spațiul public au apărut dezinformări referitoare la plecarea lui Zelenski din țara pe care o conduce. Ulterior, Volodimir Zelenski s-a filmat pe străzile din Kiev, spunându-le cetățenilor că nu a plecat nicăieri și că nici nu are de gând să plece în timpul războiului.

Cum arăta Volodimir Zelenski în copilărie

Volodimir Zelenski are o viață demnă de film, la propriu, având în vedere că înainte de a fi președinte a fost actor. În trecut s-a remarcat și în cadrul unui concurs de dans.

Dincolo de carieră, liderul ucrainenilor este un familist convins.

Printre imaginile pe care Volodimir Zelenski le-a publicat pe rețelele sociale, înainte de debutul războiului, se numără imagini de familie. Pe lângă imaginile cu soția și copiii lui, Volodimir Zelenski a publicat și o imagine cu el din copilărie, alături de tatăl său.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Volodimir Zelenski și soția sa, Olena. Iubirea lor este de neclintit

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ucraina a pierdut legăturile cu centrala nucleara Cernobîl. Nu mai pot fi furnizate informaţii referitoare la situaţia acesteia

Războiul dintre Rusia și Ucraina a început în zorii zilei de 24 februarie, iar imagini tulburătoare au fost surprinse încă din primele ore ale războiului.

Citește și: Imagini mișcătoare la granița Ucrainei. Și-a lăsat copiii adulți în urmă, dar a salvat de război alți prunci, pe care nu îi știa

Occidentul a intensificat în ultimele zile furnizarea de arme către Ucraina, pentru a ajuta țara să se apere împotriva invaziei Rusiei, iar răspunsul Kremlinului nu a întârziat să apară.

Kremlinul a acuzat pe 28 februarie Uniunea Europeană de comportament ostil faţă de Rusia, şi a specificat că furnizarea de arme către Ucraina a fost „periculoasă şi destabilizatoare”.

Citește informații actualizate despre război pe observatornews.ro.

Volodimir Zelenski, mesaj din timpul războiului cu Rusia: „Războiul trebuie să se termine”

Volodimir Zelenski transmite zilnic mesaje din miezul războiului dintre Rusia și Ucriana.

„Le sunt recunoscător ruşilor care susţin Ucraina şi ies în stradă în fiecare zi şi luptă pentru noi şi pentru ei înşişi. Ei luptă pentru pace. Războiul trebuie să se termine. Este necesar să ne aşezăm la masa negocierilor, dar pentru discuţii oneste şi de fond şi în interesul oamenilor, nu pentru o veche ambiţie criminală. Lumea nu crede în viitorul Rusiei, nu vorbeşte despre asta. Nu există un singur cuvânt, nicio singură perspectivă. Ei vorbesc despre noi, ne ajută. Sunt gata să ne ajute cu reconstrucţia după război. Pentru că toată lumea a văzut că, pentru oamenii care se apără atât de eroic, va veni „după război”, a transmis Zelenski zilele trecute.

În ce situație NATO ar trebui să acționeze pentru o opri războiul din Ucraina. Avertismentul președintelui plonez Andrze... Ce a cerut Volodimir Zelenski de la NATO. Avertismentul președintelui ucrainean: „E doar o chestiune de timp”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x