Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

„Veniți să mă luați, am omorât o femeie” Cum i-a așteptat pe polițiști militarul care a executat-o pe Mihaela în parcarea unui supermarket

A tras patru focuri. Trei gloanțe s-au oprit în pieptul Mihaelei, o româncă cu care avea o relație . Cu sânge rece, a pus mâna pe telefon și a sunat la Poliție. Care au fost primele cuvinte ale criminalulul, după ce și-a executat iubita în parcarea unui supermarket?

Cum i-a așteptat pe polițiști militarul care a executat-o pe Mihaela în parcarea unui supermarket

Mihaela Apostolidis a murit, împușcată de trei ori, în piept, de iubitul ei. Și-a dat ultima suflare într-o mașină parcată în fața unui supermarket de la marginea orașului Cuneo, Italia. Avea 44 de ani.

Cel care a ucis-o este Francesco Borgheresi, în vârstă de 42 de ani, un militar italian originar din Florența.

„Am omorât o femeie”

După ce a tras patru focuri de armă, trei în pieptul Mihaelei, unul în mâna sa, criminalul a pus mâna pe telefon și a sunat la Poliție.

„Am omorât o femeie – a mărturisit el la telefon – veniți să mă luați, nu voi opune rezistență”, ar fi spus bărbatul, scrie La Stampa.

Când au ajuns la fața locului, polițiștii au găsit pe Mihaela pe scaunul din dreapta al unui autoturism. Lângă mașină, Francesco Borgheresi.

Citește și:

Când vom auzi ultima oară de „pandemia de coronavirus”? Ziua cu „0 cazuri noi”, anunțată de specialiști

După ce a primit îngrijiri medicale pentru plaga împușcată de la nivelul brațului, italianul a fost dus la Parchet unde, interogat de procurorul Alberto Braghin, a confirmat că a fost el cel care a ucis-o pe Mihaela Apostolides. Bărbatul a spus că a împușcat-o pe femeie din gelozie.

În prezent, românca lucra ca ospătar într-un local de pe via Savona din Cuneo.

„Era o fată nemaipomenită, nu-mi vine să cred că militarul ăla a omorât-o...

Pe el îl cunoșteam din vedere, a venit de câteva ori în localul meu. Mihaela mi-a mărturisit că îl cunoscuse pe când lucra în celălalt restaurant, la Verzuolo.

În această perioadă de urgență sanitară, în timpul căreia restaurantul a fost închis, m-a întrebat dacă poate rămâne într-un apartament pe care îl am deasupra restaurantului, așa că de la începutul lunii martie a locuit acolo. Biata Mihaela, încă nu-mi vine să cred că i s-a întâmplat...”, a spus angajatorul ei.

Recomandari