Antena Căutare

Cum slăbești bând apă! Cea mai simplă și rapidă dietă din lume e...gratis!

Dacă vrei să slăbești simplu și rapid, atunci află ce secret folosesc mii de tinere din întreaga lume pentru a avea o siluetă de invidiat! Câtă apă trebuie să bei ca să slăbești în fiecare zi?

Dacă vrei să slăbești simplu și rapid, atunci află ce secret folosesc mii de tinere din întreaga lume pentru a avea o siluetă de invidiat! Câtă apă trebuie să bei ca să slăbești în fiecare zi?

Să topești simplu și rapid kilogramele în plus se poate transforma într-o adevărată corvoadă, mai ales atunci când nu prea te ții de regimul de slăbit sau ai pofte de tot felul.

Totuși, puțini sunt cei care știu că și consumul de apă te poate ajuta să slăbești imediat. Un studiu publicat recent de britanici arată faptul că o jumătate de litru de apă crește nivelul de energie cu 30%, în doar zece minute de la consum.

Cum slăbești bând apă! Cea mai simplă și rapidă dietă din lume e...gratis!

Un alt studiu a demonstrat că cine bea apă înainte de masă poate să observe că pofta s-a mai diminuat, deci șansele de-a mânca mult scad.

În plus, cu cât bei mai multă apă, cu atât corpul va consuma mai multe calorii să încălzească lichidul la temperatura corpului. Mai multă energie consumată, mai multe calorii arse!

Descoperire uluitoare! Elixirul tinereții este o proteină. Cercetătorii anunță că aceasta ar putea ajuta și la tratarea ... Utilitățile te vor costa mai puțin! Iată cum poți economisi până la 20% din facturile de încălzire și electricitate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x