Antena Căutare

Curtea Suprema a Rep. Moldova ar fi recunoscut independenta Transnistriei

Curtea Suprema de Justitie (CSJ) a Republicii Moldova a recunoscut independenta regiunii separatiste Transnistria, informeaza presa de la Chisinau.

CSJ nu a explicat decizia vicepresedintelui Colegiului Penal, Sergiu Furdui, de a refuza examinarea unei cereri de recurs impotriva sentintei judecatoriei din Tighina si a deciziei Curtii Supreme din Transnistria.

Sergiu Furdui si-a argumentat pozitia afirmand ca "nu este de competenta CSJ, deoarece se contesta o hotarare judecatoreasca a unui alt stat" lui Sergiu Furdui, iar ministrul moldovean al Justitiei, Oleg Efrim, nu a putut fi contactat pentru a comenta situatia.

Transnistria si-a autoproclamat independenta in 1990, dar aceasta tara nu este recunoscuta de comunitatea internationala.

Zeci de curiosi fac poze cu giganticul vas de croaziera Costa Concordia la locul naufragiului... Site-ul CBS, sters de hackerii Anonymous...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x