Antena Căutare

Cutremur de magnitudinea 6,4 pe Insula filipineză Mindanao

Un cutremur de magnitudinea de 6,4 a avut loc miercuri pe Insula Mindanao, în sudul Filipinelor, a anunţat Institutul american de geofizică USGS, relatează AFP.

Un cutremur de magnitudinea de 6,4 a avut loc miercuri pe Insula Mindanao, în sudul Filipinelor, a anunţat Institutul american de geofizică USGS, relatează AFP.

Seismul, localizat la 14 kilometri adâncime şi la 7,7 kilometri de oraşul Columbo, a avut loc la ora locală 19.37 (13.37, ora României), potrivit USGS.

Un bărbat în vârstă a fost rănit de un obiect care a căzut, iar sute de persoane au dat năvală afară dintr-un centru comercial, potrivit televiziunii filipineze ABS-CBN, prezenta la faa locului.

Nicio pagubă majoră nu a fost semnalată imediat.

Directorul Institului filipinez de Vulcanologie şi Seismologie (Phivolcs), Renato Solidum, a exclus riscul unui tsunami, în contextul în care cutremurul a avut loc pe insulă.

Filipinele se află pe Centura de Foc a Pacificului, unde se întâlnesc plăci tectonice, sursa unei activităţi seismice şi vulcanice intense.

Sursa : news.ro

Erdogan îndeamnă forţele kurde să se dezarmeze şi să retragă din nordul Siriei, refuză să se întâlnească cu Pence şi Pom... Armata siriană preia baze militare abandonate de SUA în nordul Siriei; un convoi rus se întâlneşte cu unul american pe d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x