Antena Căutare

Cutremur puternic, aproape de România! Peste 100 de oameni au fost răniți! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Video

Cel mai puternic cutremur din Albania, în ultimii 30 de ani, a fost înregistrat, sâmbătă după-amiază, cu magnitudinea de 5,6 grade pe scara Richter, urmat de mai multe replici puternice. Peste o sută de oameni au fost răniţi şi numeroase clădiri au fost avariate. 

Cel mai puternic cutremur din Albania, în ultimii 30 de ani, a fost înregistrat, sâmbătă după-amiază, cu magnitudinea de 5,6 grade pe scara Richter, urmat de mai multe replici puternice. Peste o sută de oameni au fost răniţi şi numeroase clădiri au fost avariate.

Cutremurul a avut epicentrul în apropierea marelui port Durres şi a fost resimţit puternic şi în capitala albaneză, Tirana. S-a întâmplat la orele amiezei, la care restaurantele şi cafenelele erau pline. Cuprinşi de panică, oamenii s-au repezit afară, de teamă că imobilele se vor prăbuşi peste ei.

Spitalele au fost asaltate de răniţi, dar, din fericire, niciunul dintre ei nu era în stare foarte gravă. Unii suferiseră doar atacuri de panică. Cei mai mulţi, însă, fuseseră loviţi de cărămizi, bucăţi de moloz sau alte obiecte, iar câţiva au suferit fracturi.

Peste 560 de construcţii au suferit avarii mai mult sau mai puţin extinse, potrivit unui bilanţ provizoriu dat publicităţii de guvern. Oamenii care nu-şi mai pot folosi locuinţele au fost adăpostiţi în centre sociale şi într-o casă de vacanţă a armatei.

Pemierul Albaniei, care era în drum spre New York pentru Adunarea Generală a ONU, a revenit imediat în ţară.

Cutremurul a fost urmat, după zece minute, de o replică puternică, iar în orele următoare de alte trei cu magnitudine peste 4. Seismele sunt frecvente în Albania dar, în ultimele decenii, niciunul nu a atins o asemenea intensitate.

A murit în timp ce își cerea în căsătorie iubita! Imagini tulburătoare! „Nu ai mai ieșit din acele adâncuri ca să îți sp... VIDEO. Cum a reacționat un hoț român, plesnit peste ceafă de un spaniol hotărât să „altoiască” mai mulți tâlhari! „Ce fa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x