Antena Căutare

CUTREMUR puternic în urmă cu puțin timp! Oamenii au ieșit în stradă!

Un cutremur cu magnitudinea de 6,3 grade pe scara Richter s-a produs în urmă cu puțin timp!  Speriați, oamenii au ieșit în stradă!

CUTREMUR puternic în urmă cu puțin timp! Oamenii au ieșit în stradă!
cutremur

Un cutremur cu magnitudinea de 6,3 grade pe scara Richter s-a produs în urmă cu puțin timp! Speriați, oamenii au ieșit în stradă!

Cutremurul puternic a avut loc joi, în centrul Ecuadorului. Anunțul a fost făcut de Serviciul de Prospectare Geologică al Statelor Unite, citat de Reuters.

Epicentrul seismului s-a situat la 94 km sud de oraşul Ambato și la o adâncime de 112 km.

Cutremurul s-a simţit în capitala ţării, Quito, şi în oraşul port industrial Guayaquil. Potrivit unui martor, localnicii au ieşait pe străzi.

Institutul geologic din Ecuador a afirmat că seismul, care a lovit o zonă îndepărtată cu o populaţie scăzută, a avut magnitudinea de 6,5. Până la acest moment nu au fost raportate victime sau pagube.

Și în România s-au înregistrat nu mai puțin de cinci cutremure în luna septembrie Cel mai mare a fost de 3.1 pe scara Richter, în județul Buzău.

Întâlnire la nivel înalt! 3 dintre cei mai puternici lideri mondiali s-ar putea întâlni în Rusia! Președintele chinez Xi... Scandal monstruos! Un om politic celebru DIVORȚEAZĂ după 25 de ani de căsnicie! Soția îl acuză că a ÎNȘELAT-O...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x