Live acumFilm: Cum să fii amantu' la femei
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

După o petrecere cu alcool și droguri, o tânără mama a făcut amor cu doi dintre prietenii fiului ei. În dormitor s-a dezlănțuit orgia

O mama de 47 de ani se distra cu prietenii fiului ei. În realitate, petrecerile cu alcool și droguri sfârșeau în dormitorul ei cu partide de amor fierbinți. Detalii neașteptate au ieșit la iveală în timpul anchetei.

O mama de 47 de ani se distra cu prietenii fiului ei. În realitate, petrecerile cu alcool și droguri sfârșeau în dormitorul ei cu partide de amor fierbinți. Detalii neașteptate au ieșit la iveală în timpul anchetei.

Amalia Utz, din Chicago, Statele Unite a fost arestată fiind acuzată că a oferit marijuana și droguri unor adolescenți de 14 ani cu care ar fi întreținut și relații sexuale.

Adevărul a ieșit la iveală în urma unei scrisori anonime. În urma cercetărilor, oamenii legii au descoperit că mai mulți tineri intrau în apartamentul femeii pentru petreceri. Un vecin a declarat pentru presa locală: „Copiii veneau după școală, cam patru, șase și era multă activitate acolo”.

Utz a fost eliberată după ce a plătit o cauțiune de 20.000 de dolari. Polițiștii nu exclud să fie și mai multe victime, care deocamdată nu au depus plângeri, scrie The Sun.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro