Căutare Live

De ce se teme Vladimir Putin. Unde se ascunde președintele Rusiei și ce reguli stricte le-a impus apropiaților

Experții susțin că Vladimir Putin este tot mai slăbit și paranoic. Lideul de la Kremlin a angajat o echipă care să îl păzează 24 din 24 de ore, pentru că nu mai are încredere nici în cei apropiați.

Experții spun că Vladimir Putin a devenit parnoic și se teme că cineva vrea să îi facă rău. Din acest motiv a întărit regulile de sigurnață și a renunțat la una dintre activitățile lui preferate.

Profimedia

La aproape 100 de zile de război în Ucraina, Vladimi Putin este tot mai departe de imaginea cu care și-a obișnuit susținătorii. Tot mai slăbit și aparent, speriat, liderul de la Kremlin și-a creat o adevărată fortăreață unde se ascunde și le-a impus reguli stricte apropiaților, transmite The Sun.

Potrivit aceliași surse, președintele rus își face griji că ai săi consilieri, odinioară extrem de devotați și-au pierdut încrederea în el din cazua atacului egoist pe care l-a pornit asupra Ucrainei. Vladimir Putin ar fi devenit obsedat de ideea că cineva este pe urmele lui și se izolează din ce în ce mai tare.

În plus, el a renunțat chiar și la excursia din Kremlin, preferând să rămână în siguranța casei sale de vară pentru a face afaceri. Singurii care mai au voie în preajma lui, sunt doar cei angajați pentru a-l proteja, fiindcă are impresia că cineva complotează pentru a-l asasina.

Vladimir Putin le-a impus reguli stricte celor din jur, pentru că se teme să nu fie asasinat

În plină invazie în Ucraina, el nici măcar nu se mai aventurează pe drumul spre Kremlin. Liderul rus preferă să rămână în buncărul lui de lux, care nu este altceva decât o vilă galbenă, casa lui de vară de pe proprietatea Novo-Ogaryovo, o suburbie exclusivistă populată numai cu staruri rock și oligarhi și aflată undeva la vest de Moscova.

Potrivit informațiilor de la Kremlin, Vladimir Putin nu mai este atât de încrezător nici în cei mai apropiați și a angajat o echipă de oameni care îi gustă mâncarea înainte de a o mânca, convins că ar putea fi otrăvit. Au existat zvonuri conform cărora, fostul spion KGB a comandat chiar și o pereche de mănuși speciale care să îi protejeze pielea de o posibilă expunere la substanțe ucigașe.

Citește și: Vladimir Putin, din nou tată?! Cine e femeia care i-ar purta copilul și de ce liderul de la Kremlin ar fi fost întristat de veste

În casa lui imensă, ticsită cu tehnologie de ultimă oră, are la dispoziție echipe impresionante de angajați, care îi îndeplinesc orice dorință 24 de ore din 24. Tot ei îl și informează cu privire la orice noutate privind situația politică, dar doar în scris, pe hârtie, pentru că nu are încredere nici în internet.

De altfel, odată cu pandemia de coronavirus, Vladimir Putini și-a schimbat și programul zilnic și a renunțat la un dintre activitățile lui preferate. Întorul zilnic, de dimineață, care era sacru pentru el, este adesea amânat deoarece o echipă testează apa, de mai multe ori pe zi, pentru a verifica nivelul substanțelor chimice.

Starea de sănătate a președintelui rus se degradează și este tot mai paranoic

În curând, Vladimir Putin împlinește 70 de ani și sănătatea îi este vizibil afectată. El este tot mai slăbit și se zvonește că suferă de Parkinson, cancer la tiroidă sau de sânge.

Deși informațiile sunt amestecate cu privire la starea lui de sănătate, Mark Galeotti care este profesor la Universitatea London School of Slavonic and East European Studies și autorul a 24 de cărți despre Rusia, printre care și o biografie a lui Vladimir Putin, crede că liderul de la Kremlin e pe urmele lui Hitler.

Citește și: Vladimir Putin ar fi tratat cu sânge de căprioară și ar fi însoţit de neurochirurgi la fiecare pas. Moscova ar vrea să șteargă tot

Expertul consideră că liderul rus nu va alege calea lui Hitler de a-și grăbi singur sfârșitul, însă consideră că este într-o mare încurcătură atât din cauza problemlor lui de sănătate, dar și a izolării în buncărul de lux. Galeotti susține că pericolul ca Putin să utilizeze armele nucleare este acum mai mare ca niciodată tocmai din cauza nereușitelor din Ucraina și a presiunii alegerilor prezidențiale care se apropie.

Poveste remarcabilă de supraviețuire. Un civil ucrainean a trăit după ce a fost împușcat și îngropat de viu de armata ru... Primul interviu al lui Volodimir Zelenski alături de soția sa, Olena, după începerea războiului. Dezvăluirile emoționant...
Parteneri
Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele
Catine.ro
Ultimele știri
x