Antena Căutare

De Ziua Femeii, o mamă oripileză! Și-a închiriat fiica de patru ani: "O voi include în acest pachet de servicii şi pe fiica mea"

Chiar dacă ți se pare o glumă, ei bine nu e. De Ziua Femeii, nu toate mamele sunt la fel de apreciate. Sara, o tânără mamă de 31 de ani, din St. Gallen, Elveţia, a fost arestată după ce poliţiştii au descoperit că și-a scos fiica de patru ani la închiriat.

Chiar dacă ți se pare o glumă, ei bine nu e. De Ziua Femeii, nu toate mamele sunt la fel de apreciate. Sara, o tânără mamă de 31 de ani, din St. Gallen, Elveţia, a fost arestată după ce poliţiştii au descoperit că și-a scos fiica de patru ani la închiriat.

Parcticând videochat, a semnat un contract online cu neamţul Frank Heitmueller, de 53 de ani, pentru mai multe favoruri intime din partea minorului. Sara se obliga să facă striptease şi să mimeze tot felul de perversiuni fiica ei de patru ani.

„Îţi dau trupul meu, mintea şi sufletul şi confirm din acest moment că sunt obiectul şi proprietatea lui. O voi include în acest pachet de servicii pe care i le ofer şi pe fiica mea”.

Poliţiştii au descoperit înregistrările îngrozitoare , iar copilul a fost dat în grija asistenţilor sociali şi urmeză să fie adoptată.

Atac șocant în Viena! Familie înjunghiată în plină stradă,de un arab, sub privirile îngrozite ale trecătorilor: "Er... Afirmație zguduitoare: „Acesta este adevărul despre atentatele din 11 septembrie. Iată dovada!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x