Antena Căutare

De Ziua Femeii, o mamă oripileză! Și-a închiriat fiica de patru ani: "O voi include în acest pachet de servicii şi pe fiica mea"

Chiar dacă ți se pare o glumă, ei bine nu e. De Ziua Femeii, nu toate mamele sunt la fel de apreciate. Sara, o tânără mamă de 31 de ani, din St. Gallen, Elveţia, a fost arestată după ce poliţiştii au descoperit că și-a scos fiica de patru ani la închiriat.

Chiar dacă ți se pare o glumă, ei bine nu e. De Ziua Femeii, nu toate mamele sunt la fel de apreciate. Sara, o tânără mamă de 31 de ani, din St. Gallen, Elveţia, a fost arestată după ce poliţiştii au descoperit că și-a scos fiica de patru ani la închiriat.

Parcticând videochat, a semnat un contract online cu neamţul Frank Heitmueller, de 53 de ani, pentru mai multe favoruri intime din partea minorului. Sara se obliga să facă striptease şi să mimeze tot felul de perversiuni fiica ei de patru ani.

„Îţi dau trupul meu, mintea şi sufletul şi confirm din acest moment că sunt obiectul şi proprietatea lui. O voi include în acest pachet de servicii pe care i le ofer şi pe fiica mea”.

Poliţiştii au descoperit înregistrările îngrozitoare , iar copilul a fost dat în grija asistenţilor sociali şi urmeză să fie adoptată.

Atac șocant în Viena! Familie înjunghiată în plină stradă,de un arab, sub privirile îngrozite ale trecătorilor: "Er... Afirmație zguduitoare: „Acesta este adevărul despre atentatele din 11 septembrie. Iată dovada!”...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Jeleu de zmeură. Gem de zmeură fără semințe, perfect pentru prăjituri
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x