Antena Căutare

Decizie fără precedent! Profesorii din anumite școli vor avea voie legal să dețină arme! Cine a luat această hotărâre șocantă

Profund îngrijorat de situația alarmantă a atacurilor teroriste care au loc în întreaga lume, președintele Trump dorește mai mult personal înarmat în școli.

Profund îngrijorat de situația alarmantă a atacurilor teroriste care au loc în întreaga lume, președintele Trump dorește mai mult personal înarmat în școli.
De asemenea acesta cere public prezența mai multor foști soldați și revenirea la vechile proceduri disciplinare, mai aspre.
Acestea sunt cerințele prezente într-un raport întocmit de una dintre comisiile create de administrația Trump în urma atacului atmat extrem de grav, comis în luna februarie în liceuul Stoneman Douglas din Florida, care s-a soldat cu moartea a 17 elevi. Acesta a fost unul dintre cele mai grave atacuri din ultimii ani, motiv pentru care, conducerea cere măsuri pentru evitarea unor astfel de carnagii.
Comisia condusă de Ministrul Educației Betsy DeVos, face o serie de recomandări în raportul său pentru a îmbunătăţi securitatea în instituţiile de învăţământ din SUA, în care au avut loc în mod constant atacuri armate. În paralel cu ceea ce au decis comisiile aflate la conducere, peste un milion de americani au manifestat pentru reguli mai stricte și pentru interzicerea armelor de foc la vârste fragede.

Facebook a mers mult prea departe! Compania a permis unor mari companii să aibă acces la mesajele private ale utilizator... Cruzime fără margini! Român lăsat să moară după ce este spulberat de un șofer italian pe o șosea în Italia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x