Antena Căutare

Au sărit de la etajul 3, în brațele trecătorilor! Salvare uluitoare, pentru doi frați de 10 și 3 ani! VIDEO

Doi frați în vârstă de zece, respectiv, trei ani, din Franța, s-au aruncat în brațele unor trecători, de la etajul trei al blocului în care locuiau, pentru a scăpa de un incendiu. Momentul a fost filmat.

Au sărit de la etajul 3, în brațele trecătorilor! Salvare uluitoare, pentru doi frați de 10 și 3 ani! VIDEO
Au sărit de la etajul 3, în brațele trecătorilor! Salvare uluitoare, pentru doi frați de 10 și 3 ani! VIDEO

Cei doi frați au scăpat teferi din incidentul ce a avut loc marți, în orașul Grenoble din Franța.

În imagini video cu acel moment, se vede cum băiatul de trei ani a fost scos pe fereastră de fratele mai mare și lăsat să cadă în brațele unei mulțimi de oameni adunate pe stradă, de la o înălțime de zece metri.

După ce fratele mai mic a fost prins de trecători, băiatul de zece ani a sărit și el pe fereastră.

Băieții au fost duși la spital, la fel ca și patru dintre persoanele care au prins copiii, pentru a se verifica dacă s-au ales cu vrei factură.

„O iubea mult!”. S-a cățărat pe un zid al spitalului, în fiecare zi, pentru a-și veghea mama cu COVID-19, aflată pe patul de moarte

Athoumani Walid, un student de 25 de ani care a suferit o fractură la încheietura mâinii, a declarat că a auzit strigăte și s-a dus să vadă ce se întâmplă, după ce a văzut fum de la fereastra apartamentului său, aflat în apropiere.

Împreună cu alți trecători, s-a dus în fața ferestrei de unde ieșea fum și au strigat la băieți să sară. Deși inițial trecătorilor le-a fost frică, „când au sărit, frica a dispărut” și tot ce a mai contat a fost să îi prindă, a povestit Walid.

„Dacă trebuia să moară cineva, eu eram acela!”. Erou, la 6 ani! S-a lăsat mutilat de un câine, ca să își salveze sora. Atenție, imagini tulburătoare! FOTO

Walid speră acum că această salvare va schimba perspectiva despre cartierul Villeneuve din Grenoble, unde trăiește o importantă populație de imigranți. „Ni s-a spus că este un cartier problematic, dar ieri am arătat că suntem aici unii pentru alții, că ne salvăm unii pe alții”.

În mai 2018, a bărbat din Mali a salvat un copil care atârna pe un balcon și a primit cetățenia franceză.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prima țară din Europa care instituie din nou starea de urgență, după ce declarase că a scăpat de Covid-19... Dezvăluire de la un înalt oficial OMS! Care este adevărul despre vaccinurile pentru COVID-19. „Trebuie să fim corecţi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x