Live acumFilm: Avionul condamnatilor
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Dominique Strauss-Kahn: Putin a complotat pentru inlaturarea mea de la conducerea FMI

Dominique Strauss-Kahn considera ca Vladimir Putin a complotat pentru inlaturarea lui de la conducerea Fondului Monetar International, scrie Russia Todazy. Chiar inainte de a fi arestat, Strauss-Khan si-a exprimat ingrijorarea ca ar putea fi victima unei conspiratii."Atentie, trebuie sa fim vigilenti, putem avea telefoanele ascultate, simt in prezent ca rusii, si in special Putin, sunt aliatii Frantei pentru a incerca sa ma inlature de la conducerea FMI ca sa nu-mi pot anunta (candidatura)", i-ar fi spus Strauss-Kahn lui Bartolone.

Potrivit secretarului de presa al lui Putin, aceste acuzatii sunt total nefondate. "Am fost secretarul premierului Putin in ultimii trei ani si nu am auzit astfel de ciudatenie, de nebunie, acuzatii care pur si simplu nu au niciun fundament", a declarat el.

Fostul director al Fondului Monetar International, Dominique Strauss-Kahn, in varsta de 62 de ani, a fost pus sub acuzare in urma cu o saptamana, pentru agresiune sexuala, tentativa de viol si sechestrare de persoana, in urma unui incident produs intr-un hotel din New York.

In prezent, Dominique Strauss Kahn se afla in arest la domiciliu. Fostul sef al FMI sta intr-un apartament de lux de pe Broadway pentru care plateste o chirie de 200 de mii de dolari pe luna. Nu are voie sa iasa din casa decat in conditii speciale.

Sursa: Antena3

FOTO: Intact Images

Recomandari