Antena Căutare

Donald Trump șochează din nou. Este primul președinte din istorie care militează pentru așa ceva

Donald Trump va participa, vineri, la un marș organizat de militanţii anti-avort, şi va deveni astfel primul preşedinte american care se va alătura acestui eveniment ce se organizează anual la Washington.

"Preşedintele Donald Trump va fi primul preşedinte din istorie ce va participa la "Marşul pentru viaţă", a anunţat, miercuri seara, Casa Albă pe contul său de Twitter, scrie Agerpres.

De asemenea, Trump și-a anunțat participarea tot pe Twitter. "Ne vedem vineri", a notat președintele, în timp ce tot el a prognozat o prezență masivă a populație la acest marș.

Anul acesta, va avea loc cel de al 47-lea Marș de acest fel, iar organizatorii se declară încântați de prezența președintelui Trump, în cadrul manifestației lor.
"Suntem profund onoraţi să-l primim pe preşedintele Trump la cel de-al 47-lea "Marş pentru viaţă", a transmis printr-un comunicat preşedinta acestui marş, Jeanne Mancini.
Această manifestaţie este în general organizată în jurul datei care marchează o decizie emblematică a Curţii Supreme "Roe v. Wade", care a legalizat întreruperea voluntară a sarcinii în SUA, la 22 ianuarie 1973, scrie sursa precizată.
După alegerea lui Donald Trump la preşedinţie, militanţii anti-avort au primit o importantă susţinere.
Mai multe state americane conservatoare au adoptat legi foarte restrictive cu privire la întreruperea voluntară a sarcinii, conform aceleași surse.

Carnea de şarpe, posibila sursă a noului coronavirus 2019‐nCoV, care provoacă forma letală de pneumonie din China... Prinţul Harry, Meghan, noii vecini şi paparazzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x