Antena Căutare

Doua avioane iraniene de vanatoare au deschis focul asupra unei drone americane

Doua avioane iraniene de vanatoare au deschis focul asupra unei aeronave americane fara pilot, in spatiul aerian international al Golfului Persic. Incidentul s-a petrecut la 1 noiembrie, dar a fost dat publicitatii abia acum. Avionul fara pilot a revenit fara probleme la baza.

George Little, purtatorul de cuvant al Pentagonului, a declarat ca presedintele american a fost informat asupra acestui incident.

Anul trecut, iranienii au capturat o drona americana pe motiv ca ar fi invadat spatiul aerian iranian si au refuzat sa returneze aparatul Statelor Unite.

"Statele Unite le-au comunicat iranienilor ca vor continua sa efectueze zboruri de supraveghere deasupra apelor internationale”, a mai spus purtatorul de cuvant al Pentagonului. Acesta a insistat asupra faptului ca drona nu a intrat in spatiul aerian iranian.

Masura fara precedent la New York: Benzina a fost rationalizata... Argentinienii au protestat cu cratite si tigai fata de intentia presedintei Kirchner de a candida pentru un nou mandat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x