Antena Căutare

Ducesa de Cambridge a publicat de Crăciun o fotografie inedită cu cei trei copii şi prinţul William

Ducesa de Cambridge a publicat în ziua de Crăciun o fotografie inedită cu cei trei copii şi prinţul William.

Imaginea alb-negru în care ducele de Cambridge îl sărută pe obraz pe cel mai mic dintre copiii cuplului, Louis, a fost realizată în Norfolk, la începutul acestui an, scrie BBC.

Fotografia a fost publicată online cu mesajul „Crăciun fericit”.

Anul acesta, prinţesa Charlotte şi prinţul George participă pentru prima dată la slujba de Crăciun de la Sandringham, alături de regina Elizabeth II. Prinţul consort Philip, externat marţi după patru zile de tratament, nu este prezent la slujbă.

Ducesa a început să facă fotografii în 2015. Atunci ea a realizat primele portrete oficiale ale prinţesei Charlotte. Deseori, Palatul Kensington a publicat fotografiile prin care Kate Middleton marchează momente importante din viaţa copiilor ei.

Sursa : news.ro

Cel puţin 15 răniţi în Siberia, în urma răsturnării la aterizare a unui elicopter de tip Mi-8... Un elicopter a aterizat de urgență în apropiere de România. Cel puțin 15 persoane au fost rănite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x