Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cazul Madeline McCann, la un pas de a fi rezolvat. Ce au descoperit polițiștii despre fetița care a dispărut în urmă cu 13 ani

Au trecut 13 ani de la dispariţia fără urmă a lui Madeline McCann, o fetiţă de 3 ani, aflată în vacanţă cu părinţii în staţiunea portugheză Praia da Luz. Şi investigaţiile merg, în sfârşit, pe o pistă sigură: un pedofil în vârstă de 43 de ani, cetăţean german, ar fi răpit fetiţa în seara de 3 mai 2007. Bărbatul este, în acest moment, deţinut într-o închisoare din Germania. Cel mai probabil, copilul nu mai este de mult în viaţă, cred anchetatorii.

După 13 ani, achetatorii încă încearcă să rezolve cel mai mediatizat caz de dispariţie din istorie. Iar noul suspect este Christian Brueckner, un pedofil şi traficant de droguri care, în trecut, a abuzat sexual mai mulţi copii.

În prezent, este închis pentru că a violat o turistă americană în vârstă de 72 de ani, în aceeaşi staţiune în care a dispărut Madeleine McCann.

Când ar urma să dispară noul coronavirus, în România! Doctorul Virgil Musta: „Cel obișnuit produce epidemii până în această lună”

Este un cetăţean german. În acest moment, se află într-o închisoare din Germania dintr-un alt motiv. Este alb, are 1,80 metri înălţime şi are 43 de ani, acum. La vremea aceea, avea 30 de ani.”, a declarat Mark Cranwell, detectiv.

”Suspectul îşi câştiga existenţa prin comiterea mai multor infracţiuni, inclusiv jafuri în hoteluri şi case de vacanţă, dar şi trafic de droguri.”, a precizat și Hans Christian Wolters, reprezentant procuratură Braunschweig.

În urmă cu trei ani, o cunoştinţă a suspectului a oferit un pont poliţiştilor, după ce individul i-a mărturisit la o petrecere că ştie exact ce s-a întâmplat cu Madeleine McCann. Apoi, i-a arătat o înregistrare în care abuza o femeie. Informaţiile despre trecutul pedofilului s-au potrivit ca într-un puzzle în dosarul anchetatorilor.

Situaţie disperată! O fetiţă a fost răpită din propriul dormitor

Christian Brueckner a locuit în oraşul Lagos, la doar cinci kilometri de Praia da Luz, locul în care Madeleine McCann a fost văzută pentru ultima oară. iese harta Adesea, mergea pe plajele din zonă la volanul unei dube. În noaptea dispariţiei fetiţei, telefonul lui a fost interceptat în staţiunea portugheză. A doua zi, suspectul şi-a transferat una dintre maşini pe numele unui prieten, iar la scurt timp a fugit în Germania.

”Nu-mi amintesc ca poliţia să fi avut vreodată atât de multe informaţii despre un individ. Kate şi Gerry au primit ultimele informaţii. Sunt realişti. Pur şi simplu, ei vor să afle ce s-a întâmplat cu fiica lor.”, a precizat și Clarence Mitchell, purtător de cuvânt al familiei McCann.

Dispariție misterioasă în casa Stegaru! Verighetele soților nu mai sunt! Viorel o acuză pe Veronica!

Poliţia a publicat o serie de fotografii cu cele două maşini care au fost în posesia suspectului şi fac apel la potenţialii martori pentru noi informaţii. Madeleine McCann a dispărut fără urmă în seara de 3 mai 2007 din camera de hotel din staţiunea portugheză Praia da Luz, în timp ce părinţii ei erau la un restaurant din apropiere. De atunci, soţii McCann au încercat să o găsească prin orice mijloace, apelând chiar şi la detectivi. Multă vreme, au fost consideraţi suspecţi că şi-au ucis copilul şi apoi au şters urmele.

Recomandari