Antena Căutare

E PANICĂ! Ciuma BUBONICĂ a izolat un oraș

30.000 de locuitori ai oraşului Yumen, din nord-vestul Chinei nu au voie să părăsească localitatea, după ce un bărbat a murit de ciumă bubonică.

30.000 de locuitori ai oraşului Yumen, din nord-vestul Chinei nu au voie să părăsească localitatea, după ce un bărbat a murit de ciumă bubonică.


151 de persoane au fost plasate în carantină săptămâna trecută, iar poliția obligă maşinile să ocolească oraşul, a anunțat aseară presa oficială chineză. Ciuma bubonică afectează în primul rând animalele și o pot transmite omului, după ce sunt pișcați de puricii purtători ai acestei boli.


Bărbatul care a murit din cauza acestei boli se pare că a tranşat o marmotă moartă, probabil infectată, ca să îşi hrănească câinele, relatează Beijing News. Prima ciumă care a făcut milioane de victime în Europa , s-a întâmplat în secolul XIV și a fost numită "ciuma neagră".

‘’Oraşul are destul orez, făină şi ulei pentru a-şi hrăni locuitorii timp de o lună, de aceea autorităţile nu mai permit nimănui să plece din oraş" a declarat CCTV.



Anunţul ULUITOR făcut de americani: Iată cine a doborât avionul din Ucraina!... Andreea Mantea, pregătiri EXTREME pentru show-ul Burlăciţa: La ce TRUCURI a apelat vedeta ca să arăte FABULOS!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x