Antena Căutare

Ea este femeia care a învins coronavirusul la 107 ani. Bătrâna, externată în aplauzele medicilor: ”Șansele erau foarte mici, dar a reușit!”

Noul tip de coronavirus continuă să se răspândească cu repeziciune în toate colțurile lumii, însă există și cazuri fericite. Un exemplu în acest caz este o femeie de 107 ani, care a reușit să învingă virusul la scurt timp după ce a fost confirmată pozitiv. 

Ea este femeia care a învins coronavirusul la 107 ani. Bătrâna, externată în aplauzele medicilor: ”Șansele erau foarte mici, dar a reușit!” Galerie
Ea este femeia care a învins coronavirusul la 107 ani. Bătrâna, externată în aplauzele medicilor: ”Șansele erau foarte mici, dar a reușit!”

Havahan Karadeniz, o femeie în vârstă de 107 din Turcia, a fost internată în spital în urmă cu o săptămână, când a început să prezinte simptome specifice COVID-19.

Acum, însă, ea a învins boala, devenind astfel a doua persoană de vârsta ei care a reușit să se vindece de noul coronavirus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia a povestit că în urmă cu mai bine de o săptămână ea s-a confruntat cu febră mare. A fost testată pentru coronavirus și internată la un spital din Istanbul. O săptămână mai târziu, ea era externată în aplauzele medicilor.

Ultima oră! Bilanțul deceselor cauzate de noul coronavirus în România a crescut la 332! Peste 6.000 de îmbolnăviri

”Medicii au fost buni cu mine.”, a spus femeia, care este a doua persoană în vârstă care a reușit să învingă coronavirusul, după daneza Cornelia Ras, care s-a vindecat săptămâna trecută.

Cornelia Ras, prima femeie de 107 ani care s-a vindecat de coronavirus

Cornelia a început să se simtă rău pe 17 martie, la o zi după ce și-a sărbătorit aniversarea a 107. Lunea trecută, în ciuda șanselor mici pe care le avea, medicii i-au spus că a învins noul coronavirus.

Ea este femeia care a învins coronavirusul la 107 ani. Bătrâna, externată în aplauzele medicilor: ”Șansele erau foarte mici, dar a reușit!”

Turcia anunţă 98 de decese în ultimele 24 de ore şi un bilanţ total de 1.296 de morţi

Turcia a anunţat luni încă 98 de decese din cauza noului coronavirus în ultimele 24 de ore, astfel încât numărul total se ridică la 1.296, transmite Reuters, citată de agerpres.

O româncă și-a pierdut sarcina, în luna a șasea, după ce a îndurat frigul, în Vama Nădlac: „Mi-au spus că inima copilului nu mai bate, că trebuie să fac avort”

În acelaşi interval, au mai fost confirmate 4.093 de cazuri de infectare, dintr-un total de 61.049, a mai precizat ministrul sănătăţii, Fahrettin Koca.

Numărul testelor realizate în ultimele 24 de ore a fost de 34.456 (în total 410.556).

”Dumnezeu este mai mare decât acest virus!” Un preot care le spunea enoriașilor să nu se sperie de coronavirus a murit d... Ea e „femeia liliac” din Wuhan! A făcut o descoperire esențială pentru combaterea COVID-19, dar China i-a băgat pumnul î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x