Antena Căutare

Egipt: Trucaj la nivel inalt

Presa de la Cairo trece prin momente cu adevarat stanjenitoare, dupa ce "Al-Ahram", unul dintre cele mai importante ziare din Egipt, a falsificat o fotografie oficiala realizata la Casa Alba. Cu ajutorul unui program de editare foto, jurnalistii l-au "mutat" pe liderul egiptean in fruntea grupului oficial, desi, in realitate, situatia era fix pe dos.

La inceputul lunii septembrie, a avut loc summit-ul prin care au fost relansate negocierile de pace directe dintre israelieni si palestinieni, scrie cnn.com.

La conferinta de presa oficiala gazda, Barack Obama, a fost cu un pas inaintea oaspetilor, fiind urmat de presedintele Autoritatii Palestiniene, Mahmoud Abbas, regele Iordaniei Abdallah al II-lea, premierul israelian Benjamin Netanyahu si, vizibil ultimul din grup, liderul egiptean Hosni Mubarak.

Ulterior intalnirii, ziarul "Al-Ahram" a oferit un exemplu desavarsit despre ce inseamna manipulare. Imaginea lui Mubarak a fost pur si simplu mutata grosolan din coada in fruntea grupului.

Sursa: Jurnalul National

Mesaj antiromanesc pe contul Ministerului de Externe francez... Afganistan: Alegeri legislative, sub tiruri de racheta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x