Antena Căutare

Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin la luptă: „Miza e Ucraina”. Mesajul surprinzător al miliardarului

Elon Musk i-a transmis un mesaj cu totul neașteptat lui Vladimir Putin. Miliardarul l-a provocat pe președintele Rusiei la o singură luptă unu-la-unu, pentru a decide soarta Ucrainei.

Colaj cu Elon Musk și Vladimir Putin Galerie
Elon Musk i-a adresat o provocare lui Vladimir Putin | gettyimages.com

Elon Musk, CEO-ul Tesla și SpaceX a publicat pe contul său de Twitter un mesaj prin care l-a provocat pe Vladimir Putin la o unică luptă pentru a decide soarta Ucrainei.

Miliardarul a dat de înțeles că dacă Putin va acepta lupta unu-la-unu, învingătorul va decide soarta Ucrainei.

Citește și: Care sunt cele 6 condiții ale Rusiei pentru încetarea focului. Ce pretenții are Vladimir Putin pentru a opri războiul din Ucraina

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Elon Musk, către Vladimir Putin: „Îl provoc la luptă unu-la-unu”

„Îl provoc pe Vladimir Putin la o singură luptă. Miza e Ucraina”, a scris Elon Musk pe twitter. Miliardarul a scris numele președinelui rus cu litere chirilice. Ulterior, liderul Tesla s-a adresat președinției ruse, având în vedere că Vladimir Putin nu are cont personal de Twitter: „@KremlinRussia_E”. Sunteți de acord cu această luptă?, a scris Elon Musk în limba rusă.

Este binecunoscut faptul că Vladimir Putin este fost sportiv. Președintele Ruiei a practicat judo.

Încă de la începutul războiului inițiat de Rusia, Elon Musk s-a declarat un susținător al Kievului. Una dintre companiile deținute de Musk a furnizat Ucrainei o serie de antene satelit pentru a proteja accesul la internet în țară.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, i-a transmis mulțumiri lui Elon Musk la începutul lunii martie și l-a invitat în țara pe care o conduce, după finalizarea războiului.

„Îi sunt recunoscător lui Elon Musk pentru că a sprijinit Ucraina cu vorbe și fapte”, a scris pe Twitter Volodimir Zelenski.

Citește și: Ucraina a pierdut legăturile cu centrala nucleara Cernobîl. Nu mai pot fi furnizate informaţii referitoare la situaţia acesteia

Războiul dintre Rusia și Ucraina a început în zorii zilei de 24 februarie, iar imagini tulburătoare au fost surprinse încă din primele ore ale războiului.

Citește și: Imagini mișcătoare la granița Ucrainei. Și-a lăsat copiii adulți în urmă, dar a salvat de război alți prunci, pe care nu îi știa

Occidentul a intensificat în ultimele zile furnizarea de arme către Ucraina, pentru a ajuta țara să se apere împotriva invaziei Rusiei, iar răspunsul Kremlinului nu a întârziat să apară.

Kremlinul a acuzat pe 28 februarie Uniunea Europeană de comportament ostil faţă de Rusia, şi a specificat că furnizarea de arme către Ucraina a fost „periculoasă şi destabilizatoare”.

Citește informații actualizate despre război pe observatornews.ro.

Volodimir Zelenski, mesaj din timpul războiului cu Rusia: „Războiul trebuie să se termine”

Volodimir Zelenski transmite zilnic mesaje din miezul războiului dintre Rusia și Ucraina.

„Le sunt recunoscător ruşilor care susţin Ucraina şi ies în stradă în fiecare zi şi luptă pentru noi şi pentru ei înşişi. Ei luptă pentru pace. Războiul trebuie să se termine. Este necesar să ne aşezăm la masa negocierilor, dar pentru discuţii oneste şi de fond şi în interesul oamenilor, nu pentru o veche ambiţie criminală. Lumea nu crede în viitorul Rusiei, nu vorbeşte despre asta. Nu există un singur cuvânt, nicio singură perspectivă. Ei vorbesc despre noi, ne ajută. Sunt gata să ne ajute cu reconstrucţia după război. Pentru că toată lumea a văzut că, pentru oamenii care se apără atât de eroic, va veni „după război”, a transmis Zelenski zilele trecute.

Ce a cerut Volodimir Zelenski de la NATO. Avertismentul președintelui ucrainean: „E doar o chestiune de timp”... Volodimir Zelenski a transmis un mesaj neașteptat soldaților ruși. Ce le-a promis dacă se vor preda: „De ce să muriți?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x