Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Emilia și-a pus capăt zilelor, la 19 ani! Cum au găsit-o mama și sora ei. „Pandemia de coronavirus a fost mai mult decât a putut suporta ea”

O tânără din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și-a pus capăt zilelor, la doar 19 ani, după ce obligația de a se izola, în contextul pandemiei de coronavirus, a îngrozit-o.

Emilia și-a pus capăt zilelor, la 19 ani! Cum au găsit-o mama și sora ei. „Pandemia de coronavirus a fost mai mult decât a putut ea suporta”

Tânăra, Emily Owen, învârstă de 19 ani, a fost găsită spânzurată de către mama și sora ei, în locuința lor din Shouldham, Norfolk, după ce familia a decis să se autoizoleze, deoarece una dintre surorile tinerei începuse să tușească.

Emily Owen a murit la patru zile după ce a fost găsită spânzurată de mama și sora ei, pe 19 martie.

Tatăl tinerei, Timothy Owen, a spus că, înainte de startul pandemiei de coronavirus, tânăra era entuziasmată pentru un nou început, deoarece întreaga familie plănuia să se mute în Cornwall.

Însă, ultima picătură în pahar pentru Emily a fost dimineața în care a vrut să facă o plimbare cu mașina, dar i s-a spus că nu are voie, deoarece întreaga familie este în autoizolare.

Descoperire bombă, făcută de indieni și germani! Secretul stârpirii pandemiei de COVID-19 stă în aer! Au aflat și de ce a crescut numărul de cazuri în România!

„Nu a putut suporta faptul că lumea ei se micșora, planurile erau anulate, iar ea era blocată în casă. A îngrozit-o acest lucru”, a spus una dintre surorile ei.

„Emily era distractiv, plină de energie, veselă, dar puțini oameni din viața ei au știut ce lupte dădea ea, de fapt, în mintea ei. Nu a vrut să știe nimeni, dar a fost diagnosticată cu autism funcțional. Dădea o luptă zilnică ca să se conformeze normelor sociale”, a transmis familia fetei.

Atenție! Top 3 semne că ai avut COVID-19 și nu ai știut! Ce test trebuie să faci

Tatăl tinerei a mai spus că fiica lui a avut unele probleme, după ce a fost diagnosticată cu autism, în anul 2018.

Recomandari