Antena Căutare

Emirul Qatarului îl numeşte nou premier pe şeful său de cabinet

Emirul Qatarului a numit marţi un nou premier în locul şeicului Abdullah bin Nasser bin Khalifa Al-Thani, un veteran al familiei conducătoare, potrivit agenţiei oficiale de presă QNA, relatează AFP.

Niciun motiv nu a fost prezentat în vederea acestei schimbări şi era neclar dacă şeicul Abdullah îşi păstrează postul de ministru de Interne pe care-l cumula cu cel de premier.

”Emirul a promulgat marţi decretul (...) cu privire la numirea şeicului Khaled bin Khalifa bin Abdel Aziz Al-Thani în postul de premier”, a anunţat QNA.

Noul premier era, înainte de numire, directorul cabinetului emirului, şeicul Tamim bin Hamad Al-Thani, potrivit site-ului Guvernului.

În vârstă de 52 de ani, el a lucrat, după ce şi-a efectuat studiile în Statele Unite, în industria gazelor naturale, înainte să intre în cabinetul şeicului Tamim pe când acesta era doar prinţ moştenitor, potrivit biografiei sale oficiale.

Sursa : news.ro

Guvernul minoritar al lui Justin Trudeau supravieţuieşte unei moţiuni de cenzură... Cutremur puternic în Cuba. Seismul a avut magnitudinea 7,7pe scara Richter și a fost resimțit și în Jamaica. A fost emis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x